Priskrig: Telmore giver en måned gratis

Mobilkrigen i Danmark har efterhånden stået på i flere år, men har taget til i styrke. Nu deltager TDC via Telmore også.

Rasmus Busk Telmore

Direktør i Telmore, Rasmus Busk (Foto: MereMobil.dk)

De danske teleselskaber bliver fortsat ved med at presse hinanden på priser og service, hvilket er synligt afspejlet i den seneste tids skærpede krig, selskaberne i mellem. Senest har Telenor tilbudt mobiltilskud på deres highend telefoner, men nu tager TDC til genmæle med deres lavprisselskab Telmore.

 – Telenor lokker med mobiltilskud til iPhone og Galaxy

Telmore tilbyder således nu en gratis prøvemåned på deres pakkeløsning, Telmore Play, der udover et almindeligt mobilabonnement også inkluderer musik og nyhedsabonnement hos Politiken, skriver Berlingske Business.

– “Vi åbner en ny flanke i mobilpriskrigen, men sætter fokus på indhold. Vi har valgt at give Telmore Play kvit og frit og helt gratis uden nogen form for bindinger i en måned, og hvis man derefter ikke vil fortsætte, ringer man bare til os, og så stopper vi abonnementet. Det er vor måde at svare tilbage på, hvad der foregår. Vi vil gerne have folk til at prøve at bruge disse ting. Det er svært for mange at forstå, hvis ikke de selv har haft det i hænderne,” siger Rasmus Busk, Telmores administrerende direktør, til Berlingske.

 – Telmore Play kan starte ny mobilkrig

Telmore Play er en af de nyeste spillere på markedet, men selvom tjenesten, der blev lanceret i juni, ikke har meget mere end et par måneder på bagen, så har det nye tiltag allerede opnået tilfredsstillende succes.

– “Vi har fået næsten 25.000 kunder på ni en halv uge. Det er gået rigtigt stærkt. Langt de fleste bliver heldigvis hængende, betaler de 249 kroner for grundabonnement og Telmore Play oveni og aktiverer rigtigt mange af produkterne. Derfor sætter vi nu yderligere turbo på, og vi forventer da et yderligere løft i kundetilgangen, som lige nu er på 1.000 om ugen, men som vi da gerne vil hæve med minimum 50 procent,” udtaler Rasmus Busk.

Om Telmore opnår succes med den gratis prøveperiode på Telmore Play, kan kun tiden vise, men det synes dog sikkert at mobilkrigen fortsat vil køre på fuldt blus.

Mere til historien

Telmore blev lanceret i 2000 og har siden 2004 været ejet af TDC.

Her får du fri data temmelig billigt

Her er 3 sommertilbud hvor du får masser af data til brug i både Danmark og EU. Se priserne her.

(mere…)
Så meget datatrafik bruger dit barn på mobilen

Hvor meget data bruger dit barn på mobilabonnement om måneden? Her er tallene.

(mere…)
Forbruget af mobildata stiger fortsat

Danskernes forbrug af mobildata stiger fortsat, hvilket får TDC Erhverv til at give gratis data sommeren over.

(mere…)
Du kan få Apple AirPods for 0 kroner med dette abonnement

Netop nu kan du tegne et mobilabonnement og modtage et sæt Apple AirPods (2nd generation). Tilbuddet gælder i en begrænset periode.

(mere…)
Sådan sparer du penge på a-kassekontingentet

Betaler du for meget for a-kassen? Læs her hvordan du let vælger en anden og billigere a-kasse.

(mere…)
Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram