Priskrig: Telmore giver en måned gratis

Mobilkrigen i Danmark har efterhånden stået på i flere år, men har taget til i styrke. Nu deltager TDC via Telmore også.

Rasmus Busk Telmore

Direktør i Telmore, Rasmus Busk (Foto: MereMobil.dk)

De danske teleselskaber bliver fortsat ved med at presse hinanden på priser og service, hvilket er synligt afspejlet i den seneste tids skærpede krig, selskaberne i mellem. Senest har Telenor tilbudt mobiltilskud på deres highend telefoner, men nu tager TDC til genmæle med deres lavprisselskab Telmore.

 - Telenor lokker med mobiltilskud til iPhone og Galaxy

Telmore tilbyder således nu en gratis prøvemåned på deres pakkeløsning, Telmore Play, der udover et almindeligt mobilabonnement også inkluderer musik og nyhedsabonnement hos Politiken, skriver Berlingske Business.

- "Vi åbner en ny flanke i mobilpriskrigen, men sætter fokus på indhold. Vi har valgt at give Telmore Play kvit og frit og helt gratis uden nogen form for bindinger i en måned, og hvis man derefter ikke vil fortsætte, ringer man bare til os, og så stopper vi abonnementet. Det er vor måde at svare tilbage på, hvad der foregår. Vi vil gerne have folk til at prøve at bruge disse ting. Det er svært for mange at forstå, hvis ikke de selv har haft det i hænderne," siger Rasmus Busk, Telmores administrerende direktør, til Berlingske.

 - Telmore Play kan starte ny mobilkrig

Telmore Play er en af de nyeste spillere på markedet, men selvom tjenesten, der blev lanceret i juni, ikke har meget mere end et par måneder på bagen, så har det nye tiltag allerede opnået tilfredsstillende succes.

- "Vi har fået næsten 25.000 kunder på ni en halv uge. Det er gået rigtigt stærkt. Langt de fleste bliver heldigvis hængende, betaler de 249 kroner for grundabonnement og Telmore Play oveni og aktiverer rigtigt mange af produkterne. Derfor sætter vi nu yderligere turbo på, og vi forventer da et yderligere løft i kundetilgangen, som lige nu er på 1.000 om ugen, men som vi da gerne vil hæve med minimum 50 procent," udtaler Rasmus Busk.

Om Telmore opnår succes med den gratis prøveperiode på Telmore Play, kan kun tiden vise, men det synes dog sikkert at mobilkrigen fortsat vil køre på fuldt blus.

Mere til historien

Telmore blev lanceret i 2000 og har siden 2004 været ejet af TDC.

Her er prisen på PlayStations nye abonnementerne

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram