LG klar med endnu en ny opdatering til LG G3

LG bekræfter overfor MereMobil.dk, at udrulningen af den tredje opdatering til LG G3 på kort tid, nu er i gang. Opdateringen skal bl.a. gøre mobilen mere stabil.

lgg3-update

Tredje opdatering til LG G3. Tak til Jan Andersen for foto.

Ganske som lovet, tidligere på måneden er LG klar med endnu en opdatering til deres topmodel LG G3.

 – ”Vi kommer også med en tredje opdatering, som er planlagt til slutningen af august. Denne vil løse andre fejl, og hvis der oplevedes fejl i forbindelse med V10gupdaten, bliver disse rettet i den næste opdatering,” lød det i midten af august fra Susanne Persson fra LG Nordic til MereMobil.dk.

Og nu bekræfter LG overfor MereMobil.dk, at udrulningen af den lovede tredje opdatering, V10h, er på vej ud til brugerne nu.

 – ”V10h er en fælles Maintenence Release (de to tidligere opdateringer har været ekstraordinær MR, som vi sendte ud med på grund af genstart, der ramte nogle enheder). Standarden er at sende MR periodisk for en ny mobil og V10h har været planlagt for længe siden. V10h indeholder nogle fejlrettelser, ændringer af tokens (sproglige rettelser, etc.) og vil yderligere stabilisere og forbedre ydeevnen af ​​G3,” lyder det fra Susanne Persson, LG Nordic, til MereMobil.dk.

LG anbefaler desuden, at brugerne altid holder deres enheder opdateret via opdateringscenteret for at få den bedst mulige oplevelse med deres enhed. Efter installation af en større opdatering anbefales det, at man foretager et factory reset – altså nulstiller telefonen til fabriksindstillinger, og sætter den op på nu.

Web-TV: Se testen af LG G3

Mere til historien

Der kan manuelt søges efter opdateringer ved at gå til Indstillinger – Om – Opdateringscenter – Softwareopdatering.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram