LG klar med endnu en ny opdatering til LG G3

1

LG bekræfter overfor MereMobil.dk, at udrulningen af den tredje opdatering til LG G3 på kort tid, nu er i gang. Opdateringen skal bl.a. gøre mobilen mere stabil.

lgg3-update
Tredje opdatering til LG G3. Tak til Jan Andersen for foto.

Ganske som lovet, tidligere på måneden er LG klar med endnu en opdatering til deres topmodel LG G3.

 – ”Vi kommer også med en tredje opdatering, som er planlagt til slutningen af august. Denne vil løse andre fejl, og hvis der oplevedes fejl i forbindelse med V10gupdaten, bliver disse rettet i den næste opdatering,” lød det i midten af august fra Susanne Persson fra LG Nordic til MereMobil.dk.

Og nu bekræfter LG overfor MereMobil.dk, at udrulningen af den lovede tredje opdatering, V10h, er på vej ud til brugerne nu.

 – ”V10h er en fælles Maintenence Release (de to tidligere opdateringer har været ekstraordinær MR, som vi sendte ud med på grund af genstart, der ramte nogle enheder). Standarden er at sende MR periodisk for en ny mobil og V10h har været planlagt for længe siden. V10h indeholder nogle fejlrettelser, ændringer af tokens (sproglige rettelser, etc.) og vil yderligere stabilisere og forbedre ydeevnen af ​​G3,” lyder det fra Susanne Persson, LG Nordic, til MereMobil.dk.

LG anbefaler desuden, at brugerne altid holder deres enheder opdateret via opdateringscenteret for at få den bedst mulige oplevelse med deres enhed. Efter installation af en større opdatering anbefales det, at man foretager et factory reset – altså nulstiller telefonen til fabriksindstillinger, og sætter den op på nu.

Web-TV: Se testen af LG G3

Mere til historien

Der kan manuelt søges efter opdateringer ved at gå til Indstillinger – Om – Opdateringscenter – Softwareopdatering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer