Lanceres Motorola Moto X+1 den 25. september?

0

Rygterne om efterfølgeren til Motorola Moto X har været mange, men nu tyder det på den er klar til offentligheden ultimo september.

Motorola Moto X+1 rygte
Motorola Moto X+1 rygte

Den længe rygtede efterfølger til Motorola Moto X, Moto X+1, forventes, at blive lanceret den 25. september, hvis man skal tro hjemmesiden Droid-Life.

Droid-Life oplyser, at deres kilder fortæller teleselskabet Verizon forventes, at få den nye Moto X i sortiment til 25. september.

Det er uvist om Moto X+1 vil være tilgængelig hos alle operatører fra den dato – eller den vil være tilgængelig hos de øvrige før eller senere end den 25. september.

Moto X lanceres på udvalgte markeder i Europa

Det ventes, at Moto X+1 bliver en opgradering af den populære Moto X-smartphone, hvor skærmen blot er større og bedre, hurtigere processor, bedre kamera og en ligeså attraktiv pris, som tilfældet var med forgængeren.

Om Motorola Moto X+1 kommer officielt på det danske marked er uvist, men det kunne tænkes den ikke gør og derfor skal importeres af forhandlere eller køberen selv.

Mere til historien

Det var allerede ventet, at Motorola Moto X+1 ville blive fremvist til Google I/O tilbage i juni, men den er altså endnu ikke officielt bekræftet fra Motorola af.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer