Moto X lanceres på udvalgte markeder i Europa

1

Motorola har helt som forventet nu meddelt, at deres smartphone Moto X kommer til salg på udvalgte markeder i Europa fra næste uge.

Motorola Moto X (Foto: Motorola)
Motorola Moto X (Foto: Motorola)

Motorola har ganske som forventet oplyst, at deres nyeste topmodel på smartphone-markedet Moto X kommer til Europa. I første omgang sættes den til salg i Frankrig, Tyskland og England, dette sker fra næste uge af og frem til februar måned.

Moto X koster netop nu 399 dollars i USA, men i Europa kommer der en stor prisstigning på telefonen. I England bliver prisen 380 pund, mens den vil blive prissat til 399 Euros i de øvrige europæiske lande. Disse priser er uden abonnement hos en operatør. Det skriver Cnet.com.

Det forventes, at Moto X vil komme med Android 4.4.2 KitKat præ-installeret, hvilket vil være den eneste ændring fra den Moto X, som netop nu sælges på det amerikanske marked.

Specifikationerne er en 4,7 tommer skærm med en opløsning på 720p, 1.7 GHz dual-core Snapdragon processor, 2 GB RAM, 10 megapixels kamera og 16 GB intern hukommelse.

Det er endnu uvist om Moto X kommer i handlen i Danmark

Mere til historien

I slutningen af 2012 blev det gjort klar, at det Google-ejede Motorola var færdige på det europæiske marked. Dengang var meldingen dog, at Frankrig, Tyskland og England fortsat ville få nogle af produkterne i hvert fald. Det skrev Mobilen.no tilbage i oktober måned 2012.

Det er derfor uvist, om der er håb for Motorola atter gør indtog på det europæiske marked eller om det blot er disse lande der får muligheden.

http://www.youtube.com/watch?v=5YYtU_-jMNI

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer