Moto X lanceres på udvalgte markeder i Europa

Motorola har helt som forventet nu meddelt, at deres smartphone Moto X kommer til salg på udvalgte markeder i Europa fra næste uge.

Motorola Moto X (Foto: Motorola)

Motorola Moto X (Foto: Motorola)

Motorola har ganske som forventet oplyst, at deres nyeste topmodel på smartphone-markedet Moto X kommer til Europa. I første omgang sættes den til salg i Frankrig, Tyskland og England, dette sker fra næste uge af og frem til februar måned.

Moto X koster netop nu 399 dollars i USA, men i Europa kommer der en stor prisstigning på telefonen. I England bliver prisen 380 pund, mens den vil blive prissat til 399 Euros i de øvrige europæiske lande. Disse priser er uden abonnement hos en operatør. Det skriver Cnet.com.

Det forventes, at Moto X vil komme med Android 4.4.2 KitKat præ-installeret, hvilket vil være den eneste ændring fra den Moto X, som netop nu sælges på det amerikanske marked.

Specifikationerne er en 4,7 tommer skærm med en opløsning på 720p, 1.7 GHz dual-core Snapdragon processor, 2 GB RAM, 10 megapixels kamera og 16 GB intern hukommelse.

Det er endnu uvist om Moto X kommer i handlen i Danmark

Mere til historien

I slutningen af 2012 blev det gjort klar, at det Google-ejede Motorola var færdige på det europæiske marked. Dengang var meldingen dog, at Frankrig, Tyskland og England fortsat ville få nogle af produkterne i hvert fald. Det skrev Mobilen.no tilbage i oktober måned 2012.

Det er derfor uvist, om der er håb for Motorola atter gør indtog på det europæiske marked eller om det blot er disse lande der får muligheden.

http://www.youtube.com/watch?v=5YYtU_-jMNI

På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram