Facebook til Windows Phone får stor opdatering

Microsofts Facebook-app, Facebook til Windows Phone, er blevet opdateret med nyt layout og nye funktioner.

Facebook Inc. har endnu ikke officielt udgivet en Facebook-app til Windows Phone, men Microsoft forsøger at holde trit med udviklingen, i deres egen udgave.

Facebook til Windows Phone er nået til version 5.3 og her er der virkelig sket noget.

Det mest synlige er, at designet har fået en overhaling. Dertil kommer forbedret ydeevne.

En anden nyhed er muligheden for at uploade videoer til ens Facebook-profil. Der er også integration til den officielle Facebook Messenger fra Facebook Inc.

Facebook har tidligere meldt ud, at vi i fremtiden skal chatte via Messenger-app’en og ikke inde i den almindelige Facebook-app.

Facebook opfordrer til brug af Messenger

På Windows Phone 8.1 er der samspil med kontaktlisten People Hub, hvor Facebook kontakter, kalenderevents og fotos nu håndteres af Facebook til Windows Phone.

Link: Hent Facebook til Windows Phone i Windows Phone Store

Mere til historien

Facebook Inc har udelukkende udgivet Messenger til Windows Phone-platformen. Hverken Facebook-applikationen, Facebook Sideadministrator eller Slingshot er tilgængelig til Microsofts styresystem.

Læs også:
Flere bruger Facebook på mobilen


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.