Wearables kan overvåge børnene på stranden

En ny form for wearables kan overvågne børnene på stranden eller ved poolen – og være en hjælp til at undgå drukneulykker.

iSwimband skal forsøge at hjælpe med uheld i og ved vandet (Foto: iSwimband)

iSwimband skal forsøge at hjælpe med uheld i og ved vandet (Foto: iSwimband)

Er du utryg når børnene færdes rundt på stranden eller ved poolen, så du slet ikke selv får slappet af? Måske en ny type wearable kan give mere ro. iSwimband er en Bluetooth sensor, som enten kan monteres på dykkerbriller, fås som pande- eller armbånd.

iSwimband giver dig en notifikation når ungerne er i vandet (har kontakt med vand)– eller hvis de i længere tid har hovedet under vand. Det skriver Engadget.com.

Forældrene vælger selv, ud fra børnenes alder og svømmefærdigheder, om de skal have notifikation ved umiddelbar kontakt med vand eller det først skal være efter en vedvarende periode.

iSwimband koster 99 dollar og man kan overvåge hele otte iSwimband i applikationen. iSwimband understøtter iOS-enheder.

Du kan læse mere om iSwimband her.

Mere til historien

Wearables mangler endnu det store folkelige gennembrud. Men skal det ud til andre end særligt teknik-interesserede så vil det kræve, at der kommer lidt mere design/mode indover – se vores web-tv om Mode og Wearables skal elske hinanden.

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Teknologiforståelse kommer på skoleskemaet

Et nyt fag kommer på skoleskemaet. Det skal hjælpe eleverne med at forstå sig på digitaliseringen.

(mere…)
Så mange børn oplever ubehageligt indhold på nettet

DR sætter fokus på, hvad børn og unge egentlig ser på deres skærm - og alt for meget er ubehageligt. Hvad kan man gøre?

(mere…)
Børn har barske oplevelser bag skærmen

DR har frigivet en skræmmende dokumentar - ”Alene hjemme på nettet”, som har fokus på børns grænseoverskridende oplevelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram