Sådan får du tydeligere tekst på iPhone

TIP: Har du problemer med, at læse teksten på din iPhone skærm, så er der nu råd at hente. Her viser vi hvordan du får tydeligere tekst på iPhone. Se her hvordan.

Kniber det med at læse den lille skrift på din iPhone, så kan du nu gøre skriften tydeligere ved at vælge en kraftigere skifttype.

Apple giver muligheden for, at iOS 7 brugere kan lave tilpasninger i skriften der, hvor der også er hjælp til andre ”handicaps”, som dårlig hørelse eller motorik.

Herunder kan du se hvordan du får tydeligere tekst på din iPhone.

Sådan ændrer du skriften

Hvis du ønsker at ændre i indstillingerne, så du i stedet får en tydeligere skrift, så gøres det ved at åbne Indstillinger – vælg Generelt – vælg Tilgængelighed og slå der ”Fed tekst” til.

Når du så har bekræftet dit valg, genstarter telefonen med den kraftigere tekst.

På samme måde kan du ændre størrelsen på skrifttypen.

Foruden du kan gøre skriften større, så er det også muligt at vælge mindre skrift, hvis du måtte ønske dette.

Ændringerne sker generelt på telefonen, dog kan nogle applikationer være designet, så disse ikke ændrer skrifttype/størrelse, da der måske ikke er plads nok eller lignende.

Mere til historien

Foruden at ændre til fed skrift eller større skrift, så er det også muligt at ændre ”knapfacon”, ”forøge kontrast”, ”til/fra-mærker” og meget andet.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Apple genbruger materialer som aldrig før

I 2021 indeholdt Apple-produkter næsten 20 pct. genbrugsmaterialer, hvilket er den højeste procentdel til dato. Den grønne omstilling er i gang.

(mere…)
Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

(mere…)
Min mening om iPhone SE 2022

EP107: iPhone SE er en god budget-iPhone, men der er kompromisser du skal være parat til at indgå. Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram