Sådan får du tydeligere tekst på iPhone

TIP: Har du problemer med, at læse teksten på din iPhone skærm, så er der nu råd at hente. Her viser vi hvordan du får tydeligere tekst på iPhone. Se her hvordan.

Kniber det med at læse den lille skrift på din iPhone, så kan du nu gøre skriften tydeligere ved at vælge en kraftigere skifttype.

Apple giver muligheden for, at iOS 7 brugere kan lave tilpasninger i skriften der, hvor der også er hjælp til andre ”handicaps”, som dårlig hørelse eller motorik.

Herunder kan du se hvordan du får tydeligere tekst på din iPhone.

Sådan ændrer du skriften

Hvis du ønsker at ændre i indstillingerne, så du i stedet får en tydeligere skrift, så gøres det ved at åbne Indstillinger – vælg Generelt – vælg Tilgængelighed og slå der ”Fed tekst” til.

Når du så har bekræftet dit valg, genstarter telefonen med den kraftigere tekst.

På samme måde kan du ændre størrelsen på skrifttypen.

Foruden du kan gøre skriften større, så er det også muligt at vælge mindre skrift, hvis du måtte ønske dette.

Ændringerne sker generelt på telefonen, dog kan nogle applikationer være designet, så disse ikke ændrer skrifttype/størrelse, da der måske ikke er plads nok eller lignende.

Mere til historien

Foruden at ændre til fed skrift eller større skrift, så er det også muligt at ændre ”knapfacon”, ”forøge kontrast”, ”til/fra-mærker” og meget andet.

Kan købes i dag - iPhone 14 Plus er nu i handlen

Apple har haft salgsstart på 3 ud af de 4 nye iPhone 14-modeller og nu er iPhone 14 Plus endelig tilgængelig for mobilkøberne.

(mere…)
Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram