Få flere ordbøger på iPhone

TIP: Med iPhone har du mulighed for, at installere ordbøger, der kan hjælpe dig med ordforklaringer i eksempelvis iBooks, Noter og Safari. Læs hvordan du får flere ordbøger på iPhone.

Apple har gjort det muligt for brugerne, at installere flere ordbøger på iPhone som supplement til standardordbogen.

Dansk er desværre ikke en valgmulighed, men læser du en masse tekster, bøger, nyheder på for eksempel engelsk, så er Oxfords ”Dictionary of English” en god ting at have installeret, da man kan slå mange ting op i den.

Sådan gør du…

Når du er i den tekst, hvor du ønsker noget defineret, så markerer du det, som du ønsker defineret og derefter vælger du ”Definer”. Denne valgmulighed kommer frem på samme måde, som det kendes fra mulighederne ”Kopier”, ”Sæt ind” osv.

Har du allerede installeret en ordbog på din iPhone eller iPad, så får du muligheden for at se definitionen på dette. Og du kan trykke på definitionen for at få en uddybende forklaring. Har du ikke den ordbog, som det kræver eksempelvis Italiensk, så downloades denne først. Du downloader ordbøgerne ved at trykke på "skyen med pilen", som ses til højre på billede nr. 2 herover.

Du kan downloade de ordbøger, som du ønsker at have på din enhed og det er selvfølgelig muligt til en hver tid, at slette ordbøgerne igen.

Mere til historien

Definer-funktionen er ikke et nyt begreb på Apple-enheder. Den blev lanceret i iBooks sammen med iOS 4, hvorefter den med iOS 5-opdateringen blev bredt ud til andre programmer i iOS-systemet.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
De bedste ”tech-gaver” til konfirmanden 2022

KØBSGUIDE: Skal konfirmanden have en smartphone i gave eller købe mobil for nogle pengegaverne? Vi kommer med tips til tech-gaven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram