Få flere ordbøger på iPhone

TIP: Med iPhone har du mulighed for, at installere ordbøger, der kan hjælpe dig med ordforklaringer i eksempelvis iBooks, Noter og Safari. Læs hvordan du får flere ordbøger på iPhone.

Apple har gjort det muligt for brugerne, at installere flere ordbøger på iPhone som supplement til standardordbogen.

Dansk er desværre ikke en valgmulighed, men læser du en masse tekster, bøger, nyheder på for eksempel engelsk, så er Oxfords ”Dictionary of English” en god ting at have installeret, da man kan slå mange ting op i den.

Sådan gør du…

Når du er i den tekst, hvor du ønsker noget defineret, så markerer du det, som du ønsker defineret og derefter vælger du ”Definer”. Denne valgmulighed kommer frem på samme måde, som det kendes fra mulighederne ”Kopier”, ”Sæt ind” osv.

Har du allerede installeret en ordbog på din iPhone eller iPad, så får du muligheden for at se definitionen på dette. Og du kan trykke på definitionen for at få en uddybende forklaring. Har du ikke den ordbog, som det kræver eksempelvis Italiensk, så downloades denne først. Du downloader ordbøgerne ved at trykke på “skyen med pilen”, som ses til højre på billede nr. 2 herover.

Du kan downloade de ordbøger, som du ønsker at have på din enhed og det er selvfølgelig muligt til en hver tid, at slette ordbøgerne igen.

Mere til historien

Definer-funktionen er ikke et nyt begreb på Apple-enheder. Den blev lanceret i iBooks sammen med iOS 4, hvorefter den med iOS 5-opdateringen blev bredt ud til andre programmer i iOS-systemet.

Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram