Få flere ordbøger på iPhone

TIP: Med iPhone har du mulighed for, at installere ordbøger, der kan hjælpe dig med ordforklaringer i eksempelvis iBooks, Noter og Safari. Læs hvordan du får flere ordbøger på iPhone.

Apple har gjort det muligt for brugerne, at installere flere ordbøger på iPhone som supplement til standardordbogen.

Dansk er desværre ikke en valgmulighed, men læser du en masse tekster, bøger, nyheder på for eksempel engelsk, så er Oxfords ”Dictionary of English” en god ting at have installeret, da man kan slå mange ting op i den.

Sådan gør du…

Når du er i den tekst, hvor du ønsker noget defineret, så markerer du det, som du ønsker defineret og derefter vælger du ”Definer”. Denne valgmulighed kommer frem på samme måde, som det kendes fra mulighederne ”Kopier”, ”Sæt ind” osv.

Har du allerede installeret en ordbog på din iPhone eller iPad, så får du muligheden for at se definitionen på dette. Og du kan trykke på definitionen for at få en uddybende forklaring. Har du ikke den ordbog, som det kræver eksempelvis Italiensk, så downloades denne først. Du downloader ordbøgerne ved at trykke på "skyen med pilen", som ses til højre på billede nr. 2 herover.

Du kan downloade de ordbøger, som du ønsker at have på din enhed og det er selvfølgelig muligt til en hver tid, at slette ordbøgerne igen.

Mere til historien

Definer-funktionen er ikke et nyt begreb på Apple-enheder. Den blev lanceret i iBooks sammen med iOS 4, hvorefter den med iOS 5-opdateringen blev bredt ud til andre programmer i iOS-systemet.

Saphe har lukket fartkontrol app – her er alternativerne

TIP: Her er 3 alternativer til Fartkontrol.nu fra Saphe. De to af dem er uden løbende abonnement.

(mere…)
Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Hvilken streamingtjeneste har en bestemt film eller serie?

TIP: Skal du finde en bestemt film og er i tvivl om hvilken streamingtjeneste, at du kan se den på? Sådan søger du på tværs af streamingtjenesterne.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram