Få flere ordbøger på iPhone

0

TIP: Med iPhone har du mulighed for, at installere ordbøger, der kan hjælpe dig med ordforklaringer i eksempelvis iBooks, Noter og Safari. Læs hvordan du får flere ordbøger på iPhone.

Apple har gjort det muligt for brugerne, at installere flere ordbøger på iPhone som supplement til standardordbogen.

Dansk er desværre ikke en valgmulighed, men læser du en masse tekster, bøger, nyheder på for eksempel engelsk, så er Oxfords ”Dictionary of English” en god ting at have installeret, da man kan slå mange ting op i den.

Sådan gør du…

Når du er i den tekst, hvor du ønsker noget defineret, så markerer du det, som du ønsker defineret og derefter vælger du ”Definer”. Denne valgmulighed kommer frem på samme måde, som det kendes fra mulighederne ”Kopier”, ”Sæt ind” osv.

Har du allerede installeret en ordbog på din iPhone eller iPad, så får du muligheden for at se definitionen på dette. Og du kan trykke på definitionen for at få en uddybende forklaring. Har du ikke den ordbog, som det kræver eksempelvis Italiensk, så downloades denne først. Du downloader ordbøgerne ved at trykke på “skyen med pilen”, som ses til højre på billede nr. 2 herover.

Du kan downloade de ordbøger, som du ønsker at have på din enhed og det er selvfølgelig muligt til en hver tid, at slette ordbøgerne igen.

Mere til historien

Definer-funktionen er ikke et nyt begreb på Apple-enheder. Den blev lanceret i iBooks sammen med iOS 4, hvorefter den med iOS 5-opdateringen blev bredt ud til andre programmer i iOS-systemet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer