Volkswagen skræmmer biografgængere med mobil

WEB-TV: En noget anderledes reklamefilm, der skal være med til at stoppe brug af mobilen under kørsel, er netop blevet optaget i en biograf i Hong Kong.

Biografgængere i MCL Cinema i Hong Kong troede, at de blot skulle i biografen for at se en god film og blive underholdt. Men det viste sig, at de skulle spille hovedrollerne i en ny reklamefilm fra Volkswagen. Det skriver Dagens.dk.

Da de alle havde sat sig i sæderne, blev lyset i salen slukket – ganske som man kender det, når man går i biografen. Og filmen startede med, at man kunne se en bil blive filmet fra førersædet.

Hver fjerde unge bruger mobilen bag rattet

Biografgængerne sad endnu afslappede i stolene med deres popcorn og sodavand, da alle pludselig modtager en SMS-besked på deres mobiltelefon – der altså ikke er lydløse i lommen eller tasken.

Det viser sig, at være en skræmmende oplevelse for biografgængerne, da de alle mere eller mindre kigger ned og først kigger op igen, da bilen på lærredet kører galt.

Her følger teksten ”Mobile use is now the leading cause of death behind the wheel. A reminder to keep your eyes on the road.”

Se videoen herunder.

https://www.youtube.com/watch?v=JHixeIr_6BM

Mere til historien

MereMobil.dk har tidligere skrevet om Virginia Tech Transportation Institute, som har foretaget en undersøgelse, der viser mobilbrug bag rattet kan fordoble risikoen for et trafikuheld. Undersøgelsen gik ud på, at 204 bilister blev videoovervåget og førernes mobil-adfærd blev registreret. Undersøgelsen viste, at øjnene i gennemsnit var væk fra vejen i 23 sekunder, når mobilen blev brugt til SMS, opkald eller surf på nettet bag rattet.

Sundhedsstyrelsen klar i mælet: Mobilen skal væk før sengetid

En ny kampagne fra Sundhedsstyrelsen er klar og budskabet lyder, at mobilen skal væk til sengetid, så nattesøvnen bliver god. 

(mere…)
Mobilen afslører danskernes foretrukne rejsemål

Hver gang du bruger din mobil, så efterlader du "spor" på din vej. Derfor kan mobilen faktisk afslører, hvilket land flest danskere har besøgt i sommerferien.

(mere…)
Mobilbrug i skolen – kundskab eller kaos?

TV 2 har de seneste dage sat fokus på disciplinen i den danske folkeskole, og her ses det tydeligt, at der er stor forskel på holdningen til mobilbrug i skolen.

(mere…)
Danskernes mobil gløder på skiferien

Når danskerne tager skiferie så gløder mobiltelefonen med SMS’er og opdateringer på de sociale netværk. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram