Temple Run runder kæmpe milepæl

Det populære mobilspil Temple Run er downloadet mere end én milliard gange og er særligt et hit hos kvinderne.

Temple Run

Temple Run

Applikationsbutikkerne er fyldt med en masse forskellige mobilspil, det er dog ganske få af dem, der får ligeså stor succes som det populære Temple Run spil.

Imangi Studios, der står bag Temple Run, har fornylig offentliggjort, at de nu har rundet en kæmpe milepæl – spillet er downloadet mere end én milliard gange samlet set på alle platforme. Det skriver TheVerge.com.

 - Få The Amazing Spider-Man 2 på mobilen

Foruden at kunne oplyse om den flotte milepæl, så forlyder det også fra Imangi Studios, at spillet er særligt populært blandt kvinder. Tal viser, at 60 procent af spillets brugere er kvinder.

Spillet hitter særligt i Kina og USA, som hver især står for henholdsvis 36 procent og 21 procent af alle downloads.

Mere til historien

Der har været en del rygter det sidste halve år om, at spillet Temple Run ville blive filmatiseret. Dette er dog endnu ikke bekræftet, men der er ingen tvivl om, at det nok ville give et øget antal downloads til det lidt ”Indiana Jones”-inspirerede mobilspil.

Læs også:
- Mobilen er en trussel mod parforholdet

Subway Surfers er årtiets mest downloadede spil

Subway Surfers har været et hit i mange år – rigtig mange faktisk. Ifølge nye data er det danske spil årtiets mest downloadede. Se årtiets hitliste her.

(mere…)
Temple Run 2 klar til Windows Phone 8

Hvis du har en smartphone med Windows Phone 8, så kan du nu spille Temple Run 2. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram