LG klar med nye tablets – se de nye LG G Pad produkter

LG har lanceret nye tablets i deres G Pad-serie, som lander på det danske marked i løbet af sommeren – se pris og tilgængelighed her.

LG lancerer nye tablets i deres G Pad-serie, hvor G Pad 7.0 bliver den første af de nye tablets. Mens G Pad 8.0 og G Pad 10.1 først kommer senere på sommeren.

De nye tablets blev officielt præsenteret tilbage i maj måned, men salgsstarten af produkterne i de danske butikker vil ske i løbet af sommeren.

 – LG på vej med hel ny G Pad-serie

Alle tre modeller af de nye G Pad tablets kommer med en 1.2GHz quad-core processor, 1GB RAM og en IPS-skærm med en opløsning på 1280 x 800 pixels.

LG G Pad 7.0 , 8.0 og 10.1

Specifikationerne på LG G Pad 7.0 , 8.0 og 10.1

– “Det føles fantastisk at følge op på vores prisbelønnede tablets fra sidste år, G Pad 8.3, med de tre nye prisvenlige modeller. Med de nye medlemmer i G Pad-familien har vores mål været at tilbyde en variation samt valgmuligheder i kombination med de seneste innovationer fra LG. Alt sammen for at give brugerne mulighed for at finde en tablet som passer præcist til deres behov,” siger Susanne Persson, Nordisk produktspecialist for Mobile Communications hos LG Electronics.

http://www.youtube.com/watch?v=jWq4MluHP6c.

Ligesom den nye smartphone-topmodel LG G3, så kommer de nye tablets også med funktionen KnockCode, der gør det muligt at låse enheden op ved at trykke et forudbestemt mønster på skærmen. LG G Pad kan genkende op til fire forskellige mønstre, så familien kan dele en tablet, men fortsat holde nogle ting private.

Derudover kommer LG G Pad-modellerne også med funktionerne Smart keyboard og Dual Window.

LG G Pad 7.0 er allerede i butikkerne og har en pris på omkring 1.399 kroner, mens LG G Pad 8.0 og 10.1 lander i handlen senere på sommeren til en pris på henholdsvis 1.790 kroner og 2.299 kroner.

Mere til historien

LG har også netop bekræftet, at deres smartwatch G Watch kommer på det danske marked. Du kan læse mere om det nye smartwatch med Android Wear her.

OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
Sådan tjekker du batteriet på din iPad
(mere…)
Apples iPad-udvalg er kaotisk

Det er forvirrende at vælge den rette iPad, men i 2024 rydder Apple op, forlyder det.

(mere…)
Hvilken iPad skal jeg vælge? (2023-guide)

STOR GUIDE: Den bedste iPad i 2023 er den iPad, der passer til dine behov. Vi guider dig til, hvilken iPad du skal vælge netop nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram