LG på vej med hel ny G Pad-serie

LG Electronics er på vej med en serie af nye tablets, der kommer i henholdsvis i 7, 8 og 10 tommer.

gsmarena_002LG har netop fremvist billeder af tre nye tablets, der tilhører den nye G Pad-serie. De nye tablets kommer i henholdsvis 7, 8 og 10 tommer.

De nye tablets skal først præsenteres til MedPI 2014-messen, der foregår fra i dag og frem til på fredag. Og det ventes, at de offentliggøres senere i dag. Men har altså allerede løftet sløret for et billede af de tre nye tablets. Det skriver GSMArena.com.

- LG klar med video-teaser for G3

Grunden til, at LG nu kommer med en hel serie af G Pads er, at forbrugerne har efterspurgt det.

- "Customers tell us that they want a wider range of devices that offer sizable screens without compromising portability," lyder det fra Dr. Jong-seok Park, president and CEO of LG Electronics Mobile Communications Company.

LG G Pad serie - 7, 8 og 10 tommer (Kilde: GSMArena.com)

LG G Pad serie - 7, 8 og 10 tommer (Kilde: GSMArena.com)

Det er endnu uvist om de nye tablets alle kommer til Danmark – ligesom pris og tilgængelighed også er ukendt.

Mere til historien

Nye tal viser, at tabletsalget ikke vækster på samme måde mere, som det ellers tidligere har gjort. Der snakkes derfor om, at tabletmarkedet måske er ved at nå et mætningspunkt.

Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
iPad Pro med M2-chip kommer måske til efteråret

RYGTE: Det er muligt at vi får en iPad Pro at se i efteråret i 2022

(mere…)
Din iPad er fyldt op! Sådan sparer du plads

GUIDE: Din iPad er fyldt op. Hvad nu? Sådan ser du, hvad der fylder mest på din iPad. Læs hvordan du frigør lagerplads på din iPad.

(mere…)
OnePlus tablet lanceres måske snart

OnePlus har hidtil gjort mest i smartphones og headset, samt TV på det indiske marked. Nu svirrer rygterne om, at OnePlus er på vej med deres første tablet.

(mere…)
iPad Air test | en lille pro-model

TEST: Unødvendig for de fleste måske, men stadig rigtig cool. Min iPad Air test konkluderer, at iPad Air 2022 er en promodel til en lavere pris.

(mere…)
iPad Air har fået M1-chip og mange flere kræfter

Designet er ikke ændret, men der er en kraftigere processor og nogle ekstra funktioner i iPad Air (2022), der netop er præsenteret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram