Fem gratis grafiker- og design apps fra Adobe

0

Adobe har lanceret fem gratis applikationer til frihånds- og præcisionstegning samt foto redigering på iPhone og iPad. Photoshop CC kommer i ny udgave.

Adobe har med deres nye kreative applikationer valgt at satse mobilt. Fem nye udgivelser til grafikere og designere, er en ny mobilsatsning, som rammer iPad og iPhone.

Applikationerne har Adobe Creative Cloud som omdrejningspunkt. Her kan brugerne dele indhold på kryds og tværs af enheder.

Det grundlæggende brug af applikationerne er gratis.

De fem Adobe mobil-apps

Photoshop Mix

En iPad-version af det populære program Photoshop fra computeren. Photoshop Mix kan åbne filer fra Photoshop, tilgå individuelle lag fra PSD’er og filer fra Lightroom Mobile. Billederne kan synkroniseres med Photoshop CC.

Adobe Sketch

Bruges til frihåndstegning og inspirationsskitser. Indholdet kan dels og kommenteres live fra ens netværk i Creative Cloud.

Adobe Line

En iPad app til præcisionstegning – angiveligt verdens første, ifølge Adobe.

Lightroom til iPhone

På iPhone bliver det muligt at tilgå billeder mobilt. Adobe Voice, der tidligere kom til iPad, hænger også sammen med Lightroom.

Creative Cloud

Her findes det hele sammen. Filer m.v. håndteres hen over enhederne. Desværre er Creative Cloud ikke gratis at anvende.

Microsoft Surface Pro 3 – læs om den her

Nye versioner af Photoshop CC og Illustrator CC

Sammen med præsentationen af de nye mobilprogrammer annoncerede Adobe også opdatering af 14 programmer i Adobe Creative Cloud universet.

Det betyder blandt andet nye funktioner i Photoshop CC, Illustrator CC og After Effects.

Så hvis du abonnerer på Adobes programmer er der nu en masse ekstra, at gå på opdagelse i. Du kan også læse Adobes egen beskrivelse af nyhederne.

Større opdatering til Photoshop Express

Adobe har også fremvist en ny type stylus til iPad samt en digital lineal.

Mere til historien

Creative Cloud blev lanceret i 2012. Her er det muligt at abonnere på Adobes programmer, fremfor at købe dem enkeltvis. På verdensplan er der 2.3 millioner betalende medlemmer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer