AirPlay virker uden Wi-Fi i iOS 8

Apples geniale AirPlay-løsning bliver endnu bedre i næste udgave af iOS.

airplayAirPlay-funktionen er super smart, hvis man f.eks. vil afspille musik fra sin telefon eller tablet på en kompatibel højttaler eller vil dele sin tabletskærm på fjernsynet i stuen.

Det største problem med teknologien hidtil har dog været, at begge enheder skal være tilsluttet det samme netværk for at kunne snakke sammen. Med iOS 8 er dette ikke længere et krav - man kan ganske enkelt forbinde uden at skulle tilslutte et netværk først. Det er noget, der især bliver brugbart, hvis man er hos venner eller bekendte og gerne vil bruge deres AirPlay-kompatible enheder.

 - OS X Yosemite og iOS 8 kan forstå dansk

Apple oplyser desuden at forbindelsen skulle være mere stabil af samme årsag.

Vi ved endnu ikke, om funktionen kræver at andre AirPlay-enheder, skal opdateres først eller ej. Det er umiddelbart ikke noget, som Apple oplyser, og derfor må vi gå ud fra at det ikke bliver en nødvendighed.

Mere til historien

AirPlay blev lanceret i september 2010, og er en teknologi til at fremvise billeder, lyd og video trådløst fra en enhed til en anden. Der findes en række konkurrerende løsninger, bl.a. DLNA og Chromecast.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram