Viaplay understøtter nu Chromecast

Chromecast og Viaplay spiller nu sammen.

Endnu en vigtig programudbyder har besluttet, at understøtte Googles smart-TV dongle Chromecast.

Nu kan Viaplay-kunderne sende indholdet fra applikationen på telefonen direkte til den store skærm. På den måde bliver det meget lettere at se film og tv-serier, og man skal ikke nøjes med at se indholdet på den lille telefonskærm.

Fornyligt lancerede Viaplay også understøttelse af Sony PlayStation 4.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Med Chromecast er det ikke nødvendigt at have telefonen tændt, for at bruge eksempelvis Viaplay. Telefonen er i princippet blot en ”fjernbetjening” der sætter afspilningen i gang. Derefter kan man bruge smartphonen til andre ting.

Nu kan du købe Chromecast i Danmark

Mere til historien

Brugerne af Chomecast med Viaplay er dermed heldigere stillet end Apple-folket, som endnu ikke har en Viaplay-app på Apple TV.

Læs også:
Dette er Chromecast
Web-TV: Mere om Chromecast


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.