TDC klar som de første med brevgebyr

5

Et nyt gebyr har fundet vej hos TDC, der netop som det første selskab, har indført et såkaldt brevgebyr, hvilket koster kunderne 348 kroner om året.

Vil man som TDC-kunde fremover modtage almindelige breve fra selskabet, så vil det koste dem 348 kroner om året, at få breve fra TDC i postkassen. Det skriver Dagens.dk.

Hundredetusinder af TDC-kunder vil fra sommer af skulle betale det nye brevgebyr, når TDC som det første selskab herhjemme indfører det, sådan skriver Jyllands-Posten.

 – Kundeflugt fra et presset TDC

 – “TDC’s fastnetprodukter og Yousees tv- og bredbåndsprodukter vil den 1. juli gå over til elektronisk kommunikation (e-mail), med mindre kunden betaler et brevgebyr på 29 kroner om måneden for fortsat at modtage breve med posten,” forklarer TDC-ledelsen i papirer, som Jyllands-Posten har i hænde.

Grunden til det nye gebyr er ifølge topledelsen i TDC af hensyn til kunderne selv, da de ønsker at gøre dem mere digitale for selskabet kan spare porto, samt de mener den løbende kundeservice så bliver mere smidig.

 – TDC vil have Danmarks bedste mobilnetværk

Det er dog ikke kun kunderne, som raser over det nye gebyr, også Forbrugerrådet Tænk raser.

– “Det er bare en generel prisforhøjelse og et nyt lavpunkt i telebranchens kreative brug af gebyrer,” siger chefkonsulent Martin Salamon til Jyllands-Posten.

Brevgebyret vil først og fremme ramme de ældre og trofaste kunder, som fortsat har fastnettelefon hos TDC.

Mere til historien

Foruden indførelsen af det nye brevgebyr, så hæver TDC også prisen på fastnetkunders månedlige abonnement med hele 22 procent, hvilket svarer til 360 kroner om året.

Læs også:

 – Frank Rasmussen sælger nul kunder til TDC

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer