Second Screen vil opleve boom under Eurovisionen

Eurovision Song Contest er noget man enten elsker eller hader ligesom den nye trend Second Screen – der ventes at boome under årets Eurovision Song Contest.

Eurovision

Eurovision

Melodi Grand Prix eller Eurovision Song Contest er noget, som folk enten elsker eller hader. En ting er i hvert fald sikkert og det er, at de fleste har en mening om den populære sangkonkurrence, der har fundet sted siden 1956.

 – Eurovision 2014 – her er den officielle app

En anden ting de fleste har en mening om er det ny fænomen ”Second Screen”, hvor der interageres på de sociale medier, mens man ser TV. Nogen elsker at være online på flere skærme samtidig, men der er også mange der er imod det.

Under finalen i Eurovision Song Contest sidste år sendte danskerne 13.000 relaterede tweets i løbet af de fire timer, som showet varede. Dette tal ventes at blive markant højere i år.

– ”Danskernes medieoplevelse af store, fælles begivenheder som fx Eurovisionen, folketingsvalg og landskampe fordeler sig i stigende grad på flere platforme og flere typer af devices. Det bliver stadig mere udbredt at streame vores yndlings tv-serier og programmer, når vi har tid og lyst – men en event som Eurovisionen er en traditionsrig her-og-nu begivenhed, vi gerne vil være fælles om, når det sker. Men hvor vi i dag i mindre grad mødes med naboer og familie omkring en skål osterejer for at se European Song Contest, deler vi til gengæld oplevelsen i den virtuelle stue på Twitter eller Facebook,” vurderer privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard.

Det der tweetes er alt fra sangtekster, kjoler, frisurer og dansetrin og det er særligt danskernes tablets, som bruges til denne interaktion.

Ifølge en ny undersøgelse fra Telia og YouGov, så er det den aktivitet vi bruger vores tablets næstmest til. Det den bruges mest til er almindelig nyhedssurfting på internettet.

Mere til historien

Du kan downloade Eurovision 2014 applikationen gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Danskerne vilde med live-streaming

DR's årlige rapport om medieudviklingen er på vej og viser, at danskerne er vilde med at streame live.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Forventning: Black Friday vil vare en måned

Som forbruger går du ind i et skal-skal ikke-halvår, hvor din yndlings webshop risikerer at lukke, vurderer ekspert.

(mere…)
Batteriet er det vigtigste i en smartphone

Tæt på halvdelen af danskerne er utilfredse med batteriets levetid i deres telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram