Sådan reparerer du selv cyklen

APP TIP: Turen til cykelsmeden kan i flere tilfælde spares. En dansk applikation har udførlig reparation- og servicevejledning til cykler.

Cykel Reparation

Cykel Reparation app

Vejret er godt, cyklen står i carporten og du burde nok tage en tur på den, i stedet for at starte bilen. Desværre er der lidt med kæden, dækket eller noget der knager og brager. Her er den danske cykel-app, Cykel Reparation, god at have ved hånden.

App’en er flot designet og har 50 trin-for-trin vejledninger med beskrivelser og billeder. Derudover er der beskrivelser af 26 cykelproblemer og information om, hvordan de løses. Det er også muligt at lære mere om værktøj og hvordan cyklen indstilles korrekt.

Cykelapplikationen har aktuelt 21 vurderinger i App Store og får dermed fire ud af fem stjerner. I Google Play er der kun to stemmer, men disse er også positive. Ud fra kommentarerne er det værd at ofre de 25 kroner det koster, at blive klogere på cyklen.

Cykel Reparation findes til både Android, iPhone og iPad.

TIP: Google ved hvor du parkerer

Mere til historien

Den første version af applikationen kom til iOS  i maj 2013, mens Android-udgaven så dagens lys i januar 2014. Udvikleren oplyser til MereMobil.dk, at en Windows Phone-version ventes i starten af 2015.

Læs også:
Sådan sorterer du dine applikationer

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Så meget kan du spare ved at skifte til en elbil

TIP: En gennemsnitslig pendler kan spare 14.500 kroner om året ved at køre i en elbil på arbejde fremfor en dieselbil. Beregn selv.

(mere…)
Sådan kommer du i gang med backup i skyen

GUIDE: Du kan let lave backup i skyen. Her er guiden til, hvordan du kommer i gang med at sikre dine data og hvad du skal være opmærksom på.

(mere…)
Skatteapp er klar – får du et skattesmæk?

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram