Sådan reparerer du selv cyklen

0

APP TIP: Turen til cykelsmeden kan i flere tilfælde spares. En dansk applikation har udførlig reparation- og servicevejledning til cykler.

Cykel Reparation
Cykel Reparation app

Vejret er godt, cyklen står i carporten og du burde nok tage en tur på den, i stedet for at starte bilen. Desværre er der lidt med kæden, dækket eller noget der knager og brager. Her er den danske cykel-app, Cykel Reparation, god at have ved hånden.

App’en er flot designet og har 50 trin-for-trin vejledninger med beskrivelser og billeder. Derudover er der beskrivelser af 26 cykelproblemer og information om, hvordan de løses. Det er også muligt at lære mere om værktøj og hvordan cyklen indstilles korrekt.

Cykelapplikationen har aktuelt 21 vurderinger i App Store og får dermed fire ud af fem stjerner. I Google Play er der kun to stemmer, men disse er også positive. Ud fra kommentarerne er det værd at ofre de 25 kroner det koster, at blive klogere på cyklen.

Cykel Reparation findes til både Android, iPhone og iPad.

TIP: Google ved hvor du parkerer

Mere til historien

Den første version af applikationen kom til iOS  i maj 2013, mens Android-udgaven så dagens lys i januar 2014. Udvikleren oplyser til MereMobil.dk, at en Windows Phone-version ventes i starten af 2015.

Læs også:
Sådan sorterer du dine applikationer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer