Re:Mix – ny koncert-applikation klar

WEB-TV: To af de største danske bands Nephew og Kashmir er med fra starten af på lanceringen af ny koncert-applikation, der hedder Re:Mix.

Musikfans får fremover muligheden for, at komme helt tæt på deres yndlingsbands og –artister, når disse indtager koncertscener rundt omkring.

Det er medieplatformen Re:Mix, som på dette års SPOT Interactive Conference har præsenteret deres nye koncert-applikation med Nephew og Kashmir.

Idéen bag koncert-applikationen er, at bringe fans tættere på koncertoplevelsen og måske helt op på scenen. Applikationen giver mulighed for, at følge koncerter på tæt hold og fra forskellige kamera-vinkler via brugernes tablet eller smartphone.

Du kan i videoen herunder høre René Thalund, keyboard-spiller i Nephew, og Thor Hampus Bank, der er projektmanager for Re:Mix, fortælle mere omkring projektet.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Applikationerne Nephew live på Northside og Kashmir live på Northside 2013 er begge gratis. Og på årets Northside-festival vil det være muligt for fans, at sidde hjemme i sofaen og se bands som Nephew og Kashmir spille live for første gang.

Mere til historien

På SPOT Interactive Conference blev også præsenteret applikationen Recho, som vil gøre digitale musikopleveler geo-specifikke. Se nærmere om dette i nedenstående web-tv indslag.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Dette er det mest streamede på Spotify i 2023

Spotify er klar med årets lister over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2023. Se listerne her.

(mere…)
Nu skal der tjenes penge på AI-musik

Google er med ved forhandlingsbordet i kapløbet om, at få kontrol over deepfake-baseret musik på basis af etablerede kunstnere.

(mere…)
AI leger med The Beatles: Er det helligbrøde eller bare sådan, det er?

Bliver kunstig intelligens sat til at vogte over kunstig intelligens? Musikbranchen vil have penge for den musik, der er hugget med AI.

(mere…)
Spotify sætter ny rekord

Det seneste kvartals regnskab fra Spotify viser en ny rekord.

(mere…)
Spotify klar med en DJ i din lomme

KORT NYT: Du kan få din egen personlige DJ på Spotify med den nye AI DJ.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram