Re:Mix – ny koncert-applikation klar

WEB-TV: To af de største danske bands Nephew og Kashmir er med fra starten af på lanceringen af ny koncert-applikation, der hedder Re:Mix.

Musikfans får fremover muligheden for, at komme helt tæt på deres yndlingsbands og –artister, når disse indtager koncertscener rundt omkring.

Det er medieplatformen Re:Mix, som på dette års SPOT Interactive Conference har præsenteret deres nye koncert-applikation med Nephew og Kashmir.

Idéen bag koncert-applikationen er, at bringe fans tættere på koncertoplevelsen og måske helt op på scenen. Applikationen giver mulighed for, at følge koncerter på tæt hold og fra forskellige kamera-vinkler via brugernes tablet eller smartphone.

Du kan i videoen herunder høre René Thalund, keyboard-spiller i Nephew, og Thor Hampus Bank, der er projektmanager for Re:Mix, fortælle mere omkring projektet.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Applikationerne Nephew live på Northside og Kashmir live på Northside 2013 er begge gratis. Og på årets Northside-festival vil det være muligt for fans, at sidde hjemme i sofaen og se bands som Nephew og Kashmir spille live for første gang.

Mere til historien

På SPOT Interactive Conference blev også præsenteret applikationen Recho, som vil gøre digitale musikopleveler geo-specifikke. Se nærmere om dette i nedenstående web-tv indslag.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Spotify sætter ny rekord

Det seneste kvartals regnskab fra Spotify viser en ny rekord.

(mere…)
Spotify klar med en DJ i din lomme

KORT NYT: Du kan få din egen personlige DJ på Spotify med den nye AI DJ.

(mere…)
Spotify HiFi har endnu ikke set dagens lys

Det er to år siden, at Spotify annoncerede Spotify HiFi, men den højere lydkvalitet er endnu ikke tilgængelig.

(mere…)
Sony klar med en ny Walkman

Sony har udvidet serien af en musikafspillere med lyd i high end-kvalitet. Her er NW-A306.

(mere…)
Dette streamede vi på Spotify i 2022

Spotify er nu klar for en liste over de mest streamede sange, albums og podcasts i 2022. Se listerne her.

(mere…)
Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram