Ny smartphone fra Motorola i næste uge?

Motorola har udsendt invitationer til pressen til en event i London den 13. Maj, hvor det ventes de vil præsenterer en ny smartphone.

Invitation til Motorola-event i London

Invitation til Motorola-event i London

Motorola går LG og Huawei i bedene og udsender invitationer til en presseevent, som vil finde sted tirsdag den 13. maj i London. Her ventes det, at de vil præsenterer en ny smartphone.

- “Connect more people to the world’s information and each other, and they can do great things. Introducing the next smartphone from Motorola to make these connections happen. Made to last. Priced for all,” sådan lyder det i invitationen. Det skriver Pocket-lint.com.

- Moto G er Motorolas bedst sælgende smartphone

Der er formentlig tale om efterfølgeren til den populære Moto G, der kom til en uhørt lav pris. Efterfølgeren ventes, at få navnet Moto E.

Rygterne lyder, at moto E vil komme med en 4,3 tommer skærm, 1.2GHz dual-core processor, 1GB RAM, 4GB intern hukommelse, 5 megapixels kamera, mulighed for dual-SIM, digital TV tuner, Android 4.4 KitKat og et batteri på 1.900 mAh.

Mere til historien

MereMobil.dk har tidligere også skrevet, at Motorola, ifølge @Evleaks, var på vej med en efterfølger til Moto X.

Læs også:

- Motorola Moto 360 – nyt smartwatch

- Google: Derfor har vi solgt Motorola

Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Motorola Edge 30 test | Sådan skal det gøres!

TEST: Batteriet holder i to døgn. Telefonen er ikke så stor, men yder godt og tager fine billeder. Min Motorola Edge 30 test konkluderer, at det er en (prisvenlig) mobil til topkarakter.

(mere…)
Stærkt bud fra Motorola - mød Motorola Edge 30

Motorola Edge 30 er lillesøster til Edge 30 Pro, men det er en stærk en af slagsen, hvor kameraet er i fokus og prisen forholdsvis lav.

(mere…)
Motorola Edge 30 - officielle billeder og specifikationer lækket

Nye officielle billeder og specifikationer er lækket på den kommende "lillebror" til Motorola Edge 30 Pro. Læs hvad du kan forvente af Edge 30.

(mere…)
Nye budgetmobil til 1.900 kroner - mød Moto G52

Motorola kan noget med fornuftige telefoner til gode priser og nu har de lige introduceret en ny. Mød Motorola Moto G52.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram