HTC One mini 2 lækket på pressefoto

Et pressefoto af det der ventes at være HTC One mini 2 er lækket, men en officiel præsentation af HTC er endnu ikke en realitet.

HTC One mini 2 lækket af Evleaks (Kilde: @Evleaks)

HTC One mini 2 lækket af Evleaks (Kilde: @Evleaks)

Nu ser det ud til, at der endnu engang er sluppet et officielt pressefoto ud inden telefonen er officielt præsenteret. Det skriver Intomobile.com.

Det er endnu engang Twitter-brugeren @Evleaks, som har været på spil med det lækkede pressefoto.

 - TEST: HTC One Mini – et for stort kompromis

Men telefonen vil formentlig blive præsenteret inden så længe, hvis dette lækkede pressefoto er rigtigt, hvilket det dog godt kunne tyde på. Det er heller ikke første gang, at et pressefoto lækkes inden en præsentation.

Ifølge rygterne, så kommer HTC One mini 2 med en 4,5 tommer 720p HD-skærm, Qualcomm Snapdragon 400 quad-core processor, 1 GB RAM, Android 4.4 KitKat og Sense UI 6.0.

 - Ny mini-model fra HTC på vej – se spec

Hvis rygterne taler sandt, så skal vi forvente en præsentation i løbet af maj måned.

Mere til historien

Maj måned byder også på præsentationen af flere andre smartphones. Huawei er klar med præsentationen af deres kommende topmodel på onsdag ved en event i Paris. Men også LG G3 ventes, at blive officiel inden udgangen af maj måned.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram