Android stjæler markedsandele fra Apple

2

Ifølge nye tal fra analysefirmaet Kantar, så har Google held med at få iOS-brugere lokket over til Android-platformen. Du kan se de nye tal her.

Analysefirmaet Kantar har frigivet deres tal for smartphone-salget i årets første fire måneder – januar til april. Her ses det at Google har haft held med, at få lokket iOS-brugere over til Android-platformen, særligt på det amerikanske marked.

Apples iOS-platform har fået større markedsandel i Australien og Japan, men ellers er det Android der dominerer og vinder mobilkøbernes gunst.

Samme tendens ventes at være frem til august/september måned, hvor det ventes Apple vil præsentere deres iPhone 6.

Microsofts platform Windows Phone går lidt frem i Europa, samt Japan og Australien, mens den i USA og Kina går lidt tilbage. Windows Phone platformen går særligt frem i Storbritannien, Frankrig, Italien, Tyskland og Spanien. Dette kan være fordi, der har været få produktlanceringer. Det bliver spændende om den netop lancerede Nokia Lumia 630 vil ændre lidt på dette.

Mere til historien

De næste måneder ventes også at tilhøre Android-platformen, da der siden april har været salgsstart på flere topmodeller, HTC One (M8), Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5 og i slutningen af juni måned kommer den netop præsenterede LG G3 på markedet.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer