TAG Heuer mobil med indbygget solfanger

TAG Heuer er kendt som eksklusiv ur-fabrikant, men har også nogle meget eksklusive mobiltelefoner i ærmet. En ny er klar – med solfanger.

TAG Heuer Meridiist Infinite

TAG Heuer Meridiist Infinite (Foto: TAG Heuer)

Der har gennem noget tid været snak om, at mobiltelefoner ville komme med indbygget solfanger i laget mellem skærm-panelet og glasset. Nu er telefonen så klar, og umiddelbart fra en uventet producent.

Navnet på telefonen er TAG Heuer Meridiist Infinite. Og den vil oplade batteriet når den er i solen og nogle former for kunstigt lys. Det skriver Engadget.com, ifølge Ekstra Bladet.

Prisen på telefonen er dog så høj, at den på ingen måde vil være en, som kommer i betragtning hos almindelige mennesker. TAG Heuer Meridiist Infinite koster omkring 7000 dollars, hvilket svarer til omkring 56.000 kroner, hvis det omregnes til danske priser.

Den høje pris kan også være grunden til, at de øvrige producenter ikke har gjort sig i at sende en model på gaden med solenergi. Dog skal det siges, at TAG Heuers modeller altid har været i den meget høje ende prismæssigt.

 – LÆS OGSÅ: Disse nye mobiler kommer i handlen i april

Solfangeren er i øvrigt kun kraftig nok til, at holde batteri-niveauet når telefonen er i standby tilstand.

Du kan se en video med telefonen her.

Telefonen kommer på markedet i juli måned i år i en Limited Edition, der er lavet i titanium og carbon, hos udvalgte TAG Heuer forhandlere.

Mere til historien

TAG Heuer telefonerne er specifikationsmæssigt ikke på niveau med de topmodeller, som HTC, LG, Samsung og Sony netop sender på gaden. Men materialerne telefonerne er udformet i er en helt anden kvalitet. Dog er der også oftest tale om ”mobiltelefoner” og ikke smartphones.

TAG Heuer lancerer smartur til 1,2 millioner kroner

Guld, diamanter og Android Wear skal få rige gadget-fans til at købe TAG Heuers seneste smartur.

(mere…)
TAG Heuer Connected – et eksklusivt smartwatch

Den meget anerkendte og eksklusive urproducent TAG Heuer er nu klar med et smartwatch, som for alvor forsøger at tiltale de rigtige ur-entusiater.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram