TAG Heuer mobil med indbygget solfanger

0

TAG Heuer er kendt som eksklusiv ur-fabrikant, men har også nogle meget eksklusive mobiltelefoner i ærmet. En ny er klar – med solfanger.

TAG Heuer Meridiist Infinite
TAG Heuer Meridiist Infinite (Foto: TAG Heuer)

Der har gennem noget tid været snak om, at mobiltelefoner ville komme med indbygget solfanger i laget mellem skærm-panelet og glasset. Nu er telefonen så klar, og umiddelbart fra en uventet producent.

Navnet på telefonen er TAG Heuer Meridiist Infinite. Og den vil oplade batteriet når den er i solen og nogle former for kunstigt lys. Det skriver Engadget.com, ifølge Ekstra Bladet.

Prisen på telefonen er dog så høj, at den på ingen måde vil være en, som kommer i betragtning hos almindelige mennesker. TAG Heuer Meridiist Infinite koster omkring 7000 dollars, hvilket svarer til omkring 56.000 kroner, hvis det omregnes til danske priser.

Den høje pris kan også være grunden til, at de øvrige producenter ikke har gjort sig i at sende en model på gaden med solenergi. Dog skal det siges, at TAG Heuers modeller altid har været i den meget høje ende prismæssigt.

 – LÆS OGSÅ: Disse nye mobiler kommer i handlen i april

Solfangeren er i øvrigt kun kraftig nok til, at holde batteri-niveauet når telefonen er i standby tilstand.

Du kan se en video med telefonen her.

Telefonen kommer på markedet i juli måned i år i en Limited Edition, der er lavet i titanium og carbon, hos udvalgte TAG Heuer forhandlere.

Mere til historien

TAG Heuer telefonerne er specifikationsmæssigt ikke på niveau med de topmodeller, som HTC, LG, Samsung og Sony netop sender på gaden. Men materialerne telefonerne er udformet i er en helt anden kvalitet. Dog er der også oftest tale om ”mobiltelefoner” og ikke smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer