Samsung: Galaxy S5 slår Galaxy S4-rekord

0

Salgsstarten for Samsungs nye topmodel startede i fredags, og der blev solgt flere Galaxy S5-enheder end tilfældet var ved salgsstarten af S4.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung satte i fredags deres nye topmodel Galaxy S5 til salg i 125 lande verden over og første salgsdag viste, at der er større efterspørgsel på dette års model sammenlignet med Galaxy S4 fra sidste år.

TEST: Samsung Galaxy S5 – den bedste Galaxy

Der er solgt mere end 30 procent flere eksemplarer af Galaxy S5 end der blev solgt af Galaxy S4, på dens første dag i handlen sidste år. Det oplyser Samsung ifølge GSMArena.com.

WEB-TV: Samsung Galaxy S5 – se den lille sejr

På nogle europæiske markeder er salget endda mere end dobbelt så stort.

Samsung Galaxy S5 – det siger anmelderne

Lanceringen i 125 lande samme dag er den største lancering, som Samsung nogensinde har haft. Inden for de næste dage vil Galaxy S5 i øvrigt blive tilgængelig på 25 markeder yderligere.

Du kan finde Samsung Galaxy S5 til under 5.000 kroner uden abonnement hos flere forhandlere – eksempelvis sælger Bibob.dk den netop nu til en kontantpris på 4.800 kroner.

Mere til historien

I efteråret 2013 annoncerede Samsung, at Galaxy S4 alene, indtil da, var blevet solgt i 40 millioner eksemplarer.

Siden lanceringen af den første Galaxy S i 2010 er der solgt mere end 200 millioner Galaxy S-enheder på verdensplan, oplyste Samsung under Mobile World Congress, hvor de præsenterede Galaxy S5.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer