RugGear klar med 7-tommer tablet

En 7 tommer Android-tablet er klar fra RugGear. Denne er noget mere hårdfør end de fleste tablets.

7 tommer RugPad tablet (Foto: RugGear)

7 tommer RugPad tablet (Foto: RugGear)

Den nye 7-tommer tablet RugPad fra RugGear er fuldstændig støv- og vandtæt, samt så hårdfør at den snildt klarer et fald på et betongulv fra 1,2 meters højde. Den kan også holde til 30 minutter under vand på 2 meters dybde.

RugGear blev præsenteret som nyt mobiltelefon-mærke på det danske marked i februar 2014.

Selvom RugPad er solidt pakket ind, så er den lille og handy. Den lever op til militære specifikationer og kan bruges af alle, men er særlig velegnet til folk i byggeindustrien, landbrug, skovbrug, hospitalsvæsen m.v.. Dog kan sportsfolk, sejlere, vandrere osv. også have stor gavn af den.

De tekniske specifikationer på RugPad er 1,2 GHz quad-core processor fra Mediatek, 7 tommer skærm med en opløsning på 1280 x 760 pixels, 8 megapixels kamera (optager video i HD), dual-SIM, Bluetooth 4.0, WiFi, digitalt kompas, GPS lokation, lommelygte, 16 GB intern hukommelse, understøtter udvidelse med microSIM på op til 32GB og Android 4.2.2.

RugPad vejer 600 gram inklusive batteriet på 6.000 mAh.

Ligesom RugGears telefoner, så er den nye RugPad også IP-67 certificeret, hvilket betyder den er 100 procent vand- og støvtæt. Men foruden det, så opfylder den også de skrappe militære MIL-STD-8100 standarder. Dette er den første tablet, som gør det, der har en pris almindelige mennesker kan/vil betale.

Den solide RugPad koster 5.625 kroner inklusive moms og kan blandt andet købes gennem Lemvigh-Müller koncernens byggemarkeder, i udvalgte telebutikker, samt specialforretninger.

RugGear vil om kort tid også snart stå på hylderne i elektroniske supermarkeder og hos flere større butikskæder.

Mere til historien

MereMobil.dk har ekstrem testet to af RugGears telefoner og du kan i dette web-tv indslag se dem blive spændt på bilen og komme med i en vaskehal, blive kørt over og smidt ned fra et tag.

OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
Sådan tjekker du batteriet på din iPad
(mere…)
Apples iPad-udvalg er kaotisk

Det er forvirrende at vælge den rette iPad, men i 2024 rydder Apple op, forlyder det.

(mere…)
Hvilken iPad skal jeg vælge? (2023-guide)

STOR GUIDE: Den bedste iPad i 2023 er den iPad, der passer til dine behov. Vi guider dig til, hvilken iPad du skal vælge netop nu.

(mere…)
Kæmpe iPad Air kommer næste år

RYGTE: Det ventes at Apple vil lancere en 12,9 tommer iPad Air næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram