Ødelagte harddiske – sådan reddes data

0

WEB-TV: Er uheldet ude og harddisken ødelagt, så kan det have store og personlige eller økonomiske konsekvenser, alt efter om det er en privatperson eller virksomhed.

Både virksomheder og privatpersoner kan opleve store tab, hvis der sker noget med deres harddiske. Det kan have både personlige og økonomiske konsekvenser – og selv SSD-harddiske og lagring i “skyen” har ikke løst problemet.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Men er uheldet ude, så kan det stadigvæk være muligt at grave de tabte data frem igen. Der er dog ingen garanti for, at data kan genskabes, det afhænger af skadens grad.

Den norske virksomhed Ibas lever af, at grave tabte familiebilleder eller værdifulde filer frem fra beskadiget lagrings-hardware. Du kan læse nærmere om Ibas på deres danske hjemmeside.

Mere til historien

Ibas oplever, at det særligt er omkring eksamenstiden, at de får flere henvendelser, da studerende mister eksamensmateriale eller store opgaver.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer