Ødelagte harddiske – sådan reddes data

WEB-TV: Er uheldet ude og harddisken ødelagt, så kan det have store og personlige eller økonomiske konsekvenser, alt efter om det er en privatperson eller virksomhed.

Både virksomheder og privatpersoner kan opleve store tab, hvis der sker noget med deres harddiske. Det kan have både personlige og økonomiske konsekvenser – og selv SSD-harddiske og lagring i “skyen” har ikke løst problemet.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Men er uheldet ude, så kan det stadigvæk være muligt at grave de tabte data frem igen. Der er dog ingen garanti for, at data kan genskabes, det afhænger af skadens grad.

Den norske virksomhed Ibas lever af, at grave tabte familiebilleder eller værdifulde filer frem fra beskadiget lagrings-hardware. Du kan læse nærmere om Ibas på deres danske hjemmeside.

Mere til historien

Ibas oplever, at det særligt er omkring eksamenstiden, at de får flere henvendelser, da studerende mister eksamensmateriale eller store opgaver.

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram