Ødelagte harddiske – sådan reddes data

WEB-TV: Er uheldet ude og harddisken ødelagt, så kan det have store og personlige eller økonomiske konsekvenser, alt efter om det er en privatperson eller virksomhed.

Både virksomheder og privatpersoner kan opleve store tab, hvis der sker noget med deres harddiske. Det kan have både personlige og økonomiske konsekvenser – og selv SSD-harddiske og lagring i “skyen” har ikke løst problemet.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Men er uheldet ude, så kan det stadigvæk være muligt at grave de tabte data frem igen. Der er dog ingen garanti for, at data kan genskabes, det afhænger af skadens grad.

Den norske virksomhed Ibas lever af, at grave tabte familiebilleder eller værdifulde filer frem fra beskadiget lagrings-hardware. Du kan læse nærmere om Ibas på deres danske hjemmeside.

Mere til historien

Ibas oplever, at det særligt er omkring eksamenstiden, at de får flere henvendelser, da studerende mister eksamensmateriale eller store opgaver.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene fra Doro

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
OnePlus 11 er virkelig god - se testen

VIDEO: Inden du køber OnePlus 11, skal du se denne video. Kom tæt på OnePlus' 2023-topmodel.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram