Sådan fordeler Android-versionerne sig

2

Den nyeste opgørelse over Android-versionernes udbredelse er netop frigivet, men det er fortsat ikke mange som har Android 4.4 KitKat.

Opgørelse over Android-versionerne (Kilde: Developer Android)
Opgørelse over Android-versionerne (Kilde: Developer Android)

Den månedlige opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner fra Google er klar. Selvom den nyeste Android-version vækster, så sker det meget langsomt. Siden sidste måned er udbredelsen af KitKat steget med 0,7 procent – fra 1,8 til 2,5. Android meldte ellers ud, at Android 4.4 KitKat skulle gøre op med den store fragmentering, som ses på Android-platformen.

 – 3 ud af 5 Android-enheder har Android Jelly Bean

Det er dog Android Jelly Bean-versionerne, som er vækstet mest i den seneste måned. De er gået fra 60,7 procent til 62 procent. Versionerne Ice Cream Sandwich og Gingerbread er faldet med henholdsvis 0,9 procent og 1 procent. Dog har næsten 1 ud af 5 aktive Android-enheder fortsat den flere år gamle Gingerbread-version.

Mere til historien

Apples brugere er nogle af dem, som er hurtigst til at være med på nyeste software-version. I januar blev opgjort tal om, at 80 procent nu skulle have iOS 7.0. Men Microsofts platform, Windows Phone, har også flotte tal. Der skulle nemlig også være 80,4 procent, som nu er med Windows Phone 8.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer