Paii og Zerved indgår samarbejde om mobilbetaling

Applikationerne Paii og Zerved har indgået et samarbejde, der skal gøre det op med kort og kontanter i kulturlivet og fremme mobilbetalingen.

Betal din kaffe vha. Paii og Zerved (Foto: Zerved)

Betal din kaffe vha. Paii og Zerved (Foto: Zerved)

Et samarbejde mellem applikationerne Zerved og Paii, for at gøre op med kort og kontanter i kulturlivet er en realitet. Samarbejdet skal gøre det muligt, at bestille og betale for drikkevarer m.m. via mobiltelefonen.

Mobilbetaling giver konkurrence på betalinger

Den danske applikation Zerved har tidligere haft stor succes flere forskellige steder med, at gæster kunne bestille og betale deres mad og drikkevarer til pausen på steder lige fra Brøndby Stadion til DR’s Koncerthus. Og nu bliver det altså muligt, ved hjælp af samarbejdet med Paii, at gennemføre disse bestillinger og betalinger uden, at kreditkortet skal op af lommen.

Zerved er nomineret til IVÆKSTprisen 2013

Medstifter af Zerved, Martin Willer Tychsen, har store forventninger til samarbejdet.

– “Det er det første samarbejde af sin art i Danmark, og vi kan allerede nu se, at Paii bliver brugt flittigt som betalingsmiddel i vores app. Samtidig er der en stor interesse fra erhvervsdrivende for nemme løsninger, der kan løfte salget. Så vi satser på at få løsningen implementeret på en lang række caféer, fastfood-steder og kulturvenues,” siger Martin Willer Tychsen.

Har du opsat Paii-applikationen hjemmefra, så har du allerede givet telefonen adgang til dit kreditkort, dermed er det blot at bestille i Zerved applikationen, og derefter godkende betalingen i Paii.

Paii – teleselskabernes mobilbetaling åbner i dag

– “Perspektivet i at erstatte kontanter og plastikkort er kæmpestort – ikke mindst i bylivet og nattelivet. Vores mål er at mobilen skal være det eneste, du behøver at have med dig, når du går ud. Og integrationen med Zerved er et stort skridt på vejen, som vi er både stolte af og forventer os meget af,” siger Peter Bredgaard, administrerende direktør i Paii.

PODCAST: Mobilbetaling godt på vej i Danmark

Du kan benytte Zerved og Paii på din smartphone følgende steder: DR Koncerthuset, Det Kongelige Teater, Parken, Brøndby Stadion, Betty Nansen Teateret, CPH Business Academy, Danmarks Tekniske Universitet, DTU, Kaffekværnen, SoupaNatural, Folketeatret, samt en lang række gymnasier og universiteter over hele landet

Mere til historien

Paii er en mobilbetalingstjeneste, som de fire store teleselskaber (TDC, Telenor, Telia og 3) står bag, hvor det er muligt at betale i online butikker, via SMS-køb uden om telefonregning og overførsel fra telefonnummer til telefonnummer. Og nu er det altså også muligt, at godkende betalinger fra andre tjenester, deriblandt Zerved.

Læs også:
 Zerved dansk applikation vinder IVÆKSTprisen 2013
 – MobilePay-succes er dyr for Danske bank

iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
Ny MobilePay-app på vej – pas på fup og svindel

MobilePay er i næste uge klar med en ny app og derfor ventes det, at du den kommende tid skal være opmærksom på fup og svindel.

(mere…)
MobilePay på vej med stor opdatering mod svindel

En sikkerhedsopdatering fra MobilePay er på vej i foråret, som et led i at forhindre misbrug, trusler og svindel.

(mere…)
MobilePay får konkurrence af global spiller

En global spiller på det finansielle marked dumper prisen, og bliver billigere end MobilePay for erhvervslivet.

(mere…)
Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram