Nokia Lumia 2520 – det første kig

WEB-TV: Oplev her Nokia Lumia 2520 tæt på.

Nokia Lumia 2520 er en af de mest interessante Windows RT-baserede tablets på markedet, særligt på grund af Lumia-designlinjen, der får Nokias første tablet til at fremstå langt mere interessant end eksempelvis den konkurrerende Microsoft Surface RT.

2520’eren er ikke en iPad eller en familietablet, men tænkt som et arbejdsredskab for dem, som har bruger Windows 8 på jobbet.

Microsoft Office, der følger gratis med, samt tjenesterne Sharepoint og OneDrive gør Nokia Lumia 2520 til en god forlængelse af arbejdscomputeren på kontoret.

 - Nokia Lumia 2520 sælges endelig i Danmark

Begrænsningen ligger primært i Microsoft Windows 8.1 RT som gør, at der ikke kan installeres almindelige Windows-programmer, og brugeren er primært henvist til at hente applikationer i Windows Store.

Nokia Lumia 2520 har 32 GB hukommelse indbygget, men understøtter microSD-kort på op til 64 GB. Skærmen med Full HD opløsning er på 10.1 tommer og det er Snapdragon 800 processoren på 2.2 GHz der er drivkraften i det hele.

Startprisen er i Danmark omkring 5.000 kroner. Hvis man vil have Nokia Power Keyboard med, skal der slippes omkring 1.100 kroner ekstra.

Mere til historien

Lumia 2520 blev præsenteret på Nokia World i Abu Dhabi den 22. Oktober 2013, hvor MereMobil.dk deltog. Det var også her, at Nokia Lumia 1520 så dagens lys. Vi har efterfølgende testet Lumia 1520, Nokias første phablet.

Læs også:
- Interview med Nokia – derfor satser vi på Android

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Denne computer er et vildt arbejdsredskab

VIDEO: Hvis du har brug for en bærbar arbejdscomputer, hvor særligt grafikydelsen er vigtig, skal du overveje MacBook Pro 14-tommer med M2 Pro-chip.

(mere…)
Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Derfor elsker jeg Galaxy S23 Ultra

VIDEOTEST: Kameraet i Galaxy S23 Ultra er fantastisk. Se min test af Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram