Nokia Lumia 2520 – det første kig

WEB-TV: Oplev her Nokia Lumia 2520 tæt på.

Nokia Lumia 2520 er en af de mest interessante Windows RT-baserede tablets på markedet, særligt på grund af Lumia-designlinjen, der får Nokias første tablet til at fremstå langt mere interessant end eksempelvis den konkurrerende Microsoft Surface RT.

2520’eren er ikke en iPad eller en familietablet, men tænkt som et arbejdsredskab for dem, som har bruger Windows 8 på jobbet.

Microsoft Office, der følger gratis med, samt tjenesterne Sharepoint og OneDrive gør Nokia Lumia 2520 til en god forlængelse af arbejdscomputeren på kontoret.

 - Nokia Lumia 2520 sælges endelig i Danmark

Begrænsningen ligger primært i Microsoft Windows 8.1 RT som gør, at der ikke kan installeres almindelige Windows-programmer, og brugeren er primært henvist til at hente applikationer i Windows Store.

Nokia Lumia 2520 har 32 GB hukommelse indbygget, men understøtter microSD-kort på op til 64 GB. Skærmen med Full HD opløsning er på 10.1 tommer og det er Snapdragon 800 processoren på 2.2 GHz der er drivkraften i det hele.

Startprisen er i Danmark omkring 5.000 kroner. Hvis man vil have Nokia Power Keyboard med, skal der slippes omkring 1.100 kroner ekstra.

Mere til historien

Lumia 2520 blev præsenteret på Nokia World i Abu Dhabi den 22. Oktober 2013, hvor MereMobil.dk deltog. Det var også her, at Nokia Lumia 1520 så dagens lys. Vi har efterfølgende testet Lumia 1520, Nokias første phablet.

Læs også:
- Interview med Nokia – derfor satser vi på Android

Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Xiaomi er bedst lige nu

VIDEO: Xiaomi 12 Pro er den bedste Android-telefon netop nu. Se testen af den nye topmodel her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram