Nokia Lumia 2520 – det første kig

WEB-TV: Oplev her Nokia Lumia 2520 tæt på.

Nokia Lumia 2520 er en af de mest interessante Windows RT-baserede tablets på markedet, særligt på grund af Lumia-designlinjen, der får Nokias første tablet til at fremstå langt mere interessant end eksempelvis den konkurrerende Microsoft Surface RT.

2520’eren er ikke en iPad eller en familietablet, men tænkt som et arbejdsredskab for dem, som har bruger Windows 8 på jobbet.

Microsoft Office, der følger gratis med, samt tjenesterne Sharepoint og OneDrive gør Nokia Lumia 2520 til en god forlængelse af arbejdscomputeren på kontoret.

 – Nokia Lumia 2520 sælges endelig i Danmark

Begrænsningen ligger primært i Microsoft Windows 8.1 RT som gør, at der ikke kan installeres almindelige Windows-programmer, og brugeren er primært henvist til at hente applikationer i Windows Store.

Nokia Lumia 2520 har 32 GB hukommelse indbygget, men understøtter microSD-kort på op til 64 GB. Skærmen med Full HD opløsning er på 10.1 tommer og det er Snapdragon 800 processoren på 2.2 GHz der er drivkraften i det hele.

Startprisen er i Danmark omkring 5.000 kroner. Hvis man vil have Nokia Power Keyboard med, skal der slippes omkring 1.100 kroner ekstra.

Mere til historien

Lumia 2520 blev præsenteret på Nokia World i Abu Dhabi den 22. Oktober 2013, hvor MereMobil.dk deltog. Det var også her, at Nokia Lumia 1520 så dagens lys. Vi har efterfølgende testet Lumia 1520, Nokias første phablet.

Læs også:
Interview med Nokia – derfor satser vi på Android

Her er en solid allround-telefon med mangler

VIDEO: Motorola Edge 50 Pro er en ret solid telefon, der blot mangler store rettelser via softwareopdateringer.

(mere…)
MacBook Air M3 er en lækker lille opgradering | Test

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er de ting sælgeren IKKE fortæller dig

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
OnePlus Pad Pro er på vej

OnePlus teaser for deres kommende tablet, Pad Pro, som tyder på at være en spændende Android tablet.

(mere…)
Powerbank med nødstrøm til hjemmet

GUIDE: Forbliv online ved strømafbrydelser og cyberangreb. Denne powerbank med nødstrøm til hjemmet trækker både køleskab og telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram