HTC M8 – OnePlus lækket på lang video

0

WEB-TV: HTCs nyeste topmodel M8 er lækket på en 12 minutters lang video.

Ja, det måtte jo ske. Efter mange forskellige informations- og billedlæks, er der nu sluppet en video ud på nettet, hvor HTC M8 fremvises i detaljer for offentligheden.

Du kan blandt andet se den nye udgave af Blinkfeed, og at knapperne er flyttet fra rammen til at være en del af skærmen, samt HTC M8 har mulighed for at benytte microSD-kort.

Telefonen kører også med den nyeste udgave af HTC Sense-brugerfladen.

MereMobil.dk dækker lanceringen af M8.

HTC jagter lækken

På Twitter har Jeff Gordon, som er global kommunikationschef hos HTC Corp været ude og advare personen, der har lagt videoen online.

 – ”HTC har både IMEI-nummer og andre informationer. We’ll be in touch,” skriver Jeff Gordon.

En Twitter-bruger skriver efterfølgende, at HTC skal lade personen være. ”Hvad skade gør videoen dog på HTC”. Jeff Gordon markerer, at lækager og overtrådte fortrolighedsaftaler gør konkret finansiel skade på firmaet.

Det er Roshan Jamkatel som er i søgelyset for lækken. Blandt hans seneste tweets kan man læse, at han benægter at have postet videoen. Han og Austin Qeullette diskuterer frem og tilbage, da Austin gen-uploadede videoen til YouTube, efter den i første omgang var fjernet.

HTC vil præsentere deres nyeste topprodukt den 25. marts i London.

Mere til historien

Det er endnu uklart hvad efterfølgeren til HTC One kommer til at hedde. Måske HTC One+, HTC OnePlus eller The All New HTC One. Omkring plus-navnet har HTC angiveligt været ude i nogle problematikker omkring rettigheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer