Candy Crush-spillet kan være 41 milliarder værd

King Digital Entertainment, der bedst kendes for at stå bag spillet Candy Crush Saga, er på vej til at blive børs-noteret i New York.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

I forbindelse med noteringen udbyder selskabet 22,1 millioner aktier til en pris på mellem 21 og 24 dollar per aktie. Sælges disse vil selskabet få en værdi på omkring 41 milliarder danske kroner, skriver Business.dk.

 - Apple skabte en ny industri med App Store

Den endelige prisfastsættelse af aktierne ventes at ske den 25. marts 2014, mens den første handelsdag bliver dagen efter – nemlig den 26. marts, skriver Reuters.

Ifølge Business.dk, så vil selskabet sælge 15,5 millioner nye aktier, mens aktionærer (herunder Apax Ventures) vil sælge 6,7 millioner aktier. Når børsnoteringen er en realitet vil Apax have en ejerandel på 44,2 procent.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

- Candy Crush Saga har købt ”Candy”-varemærket

I 2013 var Candy Crush Saga den mest downloadede gratis applikation med mere end 500 millioner downloads siden lanceringen i 2012.

King Digital Entertainment har i dag omkring 324 millioner unikke brugere, der spiller et eller flere af Kings næsten 200 forskellige spil.

Kings omsætning kommer primært fra annoncering, da kun omkring fire procent af Candy Crush-brugerne jævnligt bruger penge på in-app køb i spillet.

Mere til historien

I 2013 omsatte King Digital Entertainment for 1,88 milliarder dollars og lavede et overskud på mere end en halv milliard dollars. Inden Candy Crunch spillet havde King “kun” en omsætning på 64 millioner dollars og langt færre brugere end i dag.

Læs også:
- Gør Flappy Bird comeback i App Stores?

Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
EU: Nu skal iPhone være mere åben

EU har strammet reglerne. Det betyder, at Apple skal åbne for andre app-butikker end App Store. Andre teknologier er også i spil.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram