Candy Crush-spillet kan være 41 milliarder værd

King Digital Entertainment, der bedst kendes for at stå bag spillet Candy Crush Saga, er på vej til at blive børs-noteret i New York.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

I forbindelse med noteringen udbyder selskabet 22,1 millioner aktier til en pris på mellem 21 og 24 dollar per aktie. Sælges disse vil selskabet få en værdi på omkring 41 milliarder danske kroner, skriver Business.dk.

 – Apple skabte en ny industri med App Store

Den endelige prisfastsættelse af aktierne ventes at ske den 25. marts 2014, mens den første handelsdag bliver dagen efter – nemlig den 26. marts, skriver Reuters.

Ifølge Business.dk, så vil selskabet sælge 15,5 millioner nye aktier, mens aktionærer (herunder Apax Ventures) vil sælge 6,7 millioner aktier. Når børsnoteringen er en realitet vil Apax have en ejerandel på 44,2 procent.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Candy Crush Saga har købt ”Candy”-varemærket

I 2013 var Candy Crush Saga den mest downloadede gratis applikation med mere end 500 millioner downloads siden lanceringen i 2012.

King Digital Entertainment har i dag omkring 324 millioner unikke brugere, der spiller et eller flere af Kings næsten 200 forskellige spil.

Kings omsætning kommer primært fra annoncering, da kun omkring fire procent af Candy Crush-brugerne jævnligt bruger penge på in-app køb i spillet.

Mere til historien

I 2013 omsatte King Digital Entertainment for 1,88 milliarder dollars og lavede et overskud på mere end en halv milliard dollars. Inden Candy Crunch spillet havde King “kun” en omsætning på 64 millioner dollars og langt færre brugere end i dag.

Læs også:
Gør Flappy Bird comeback i App Stores?

Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Apple tillader i nær fremtid apps uden om App Store

Det bliver måske snart muligt, at downloade apps på iPhone fra en anden appbutik end App Store, forlyder det.

(mere…)
Årets mest downloaded spil og apps i Apples App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, som har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram