Gør Flappy Bird comeback i App Stores?

Skaberen af det populære mobilspil ”Flappy Bird” valgte at trække spillet tilbage fra alle App Stores, men et comeback er måske under opsejling.

Screenshots fra mobilspillet Flappy Bird

Screenshots fra mobilspillet Flappy Bird

Da skaberen af Flappy Bird, Dong Nguyen, trak spillet tilbage i februar måned var det med forklaringen om, at han ikke længere kunne klare presset og al opmærksomheden.

Dengang var der stor undren over hans træk. Var det rigtigt det han fortalte, eller var der tale om et mediestunt? Han oplyste på Twitter, at 22 timer senere ville spillet blive trukket tilbage – et tweet, som blev retweeted mere end 145.000 gange efterfølgende. Det betød også 10 millioner mennesker nåede at downloade spillet på de 22 timer.

Flappy Bird fjernet fra App Store og Google Play – mediestunt?

Det er der dog ikke et klart svar på, men nu har Dong Nguyen i et interview med Rolling Stones Magazine fortalt, at han atter overvejer at gøre spillet tilgængeligt igen. Siden det oprindelige Flappy Bird spil blev fjernet, har flere hackere udnyttet ”hysteriet” ligesom der også er lavet utallige kopier af Flappy Bird-spillet.

Flappy Bird hysteri udnyttes af hackere

Dong Nguyen arbejder på nye spil, hvor af et af dem vil blive frigivet i denne måned. Her kunne et comeback af Flappy Bird være et godt træk rent markedsføringsmæssigt.

Fortsat undren over Flappy Birds forsvinden

Mere til historien

Inden Flappy Bird blev fjernet fra Apples App Store og Google Play Store var det blevet downloadet mere end 50 millioner gange og havde en indtjening på omkring 50.000 dollars om dagen.

Læs også:
TIP: Slettet Flappy Bird og vil have igen?

Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Apple tillader i nær fremtid apps uden om App Store

Det bliver måske snart muligt, at downloade apps på iPhone fra en anden appbutik end App Store, forlyder det.

(mere…)
Årets mest downloaded spil og apps i Apples App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, som har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram