Apple klar med 8 GB version af iPhone 5C

Rygterne om at Apple ville komme med en 8 GB version af iPhone 5C har floreret de sidste dage, men nu er den en realitet.

Apple har netop offentliggjort en ny version af iPhone 5C, der er billigere end den tidligere version, da den nye kommer med 8 GB intern hukommelse. Det skriver 9to5Mac.com.

TEST: iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

Den nye model er dog ikke i skrivende stund, at finde på Apples officielle website, men den findes hos den engelske operatør O2.

Bortset fra den mindre interne hukommelse, så er der ikke nogle ændringer på enheden. Den nye 8 GB version er formentlig lavet af Apple for, at flere kunder skal vælge den fremfor den ældre iPhone 4S med 8 GB hukommelse.

Om vi får iPhone 5C med 8 GB til Danmark er endnu uvist.

Mere til historien

Da Apple sendte iPhone 5C på markedet i efteråret 2013 havde de fleste forventet, at den nye ”plastik-model” ville være billigere end tilfældet var. Salget af iPhone 5C har også været mindre end ventet.

Læs også:
Analytiker: iPhone 6 på markedet i juli
Disse enheder understøtter iOS 7.1


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.