Android 4.4 på vej til Sony Xperia Z Ultra, Z1 og Z1 Compact

Sony udsender Android 4.4 KitKat til flere af deres Xperia-enheder netop nu – på vej til Xperia Z Ultra, Z1 og Z1 Compact.

Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact (Foto: MereMobil.dk)

Sony har netop meddelt, at de er startet udrulningen af Android 4.4 KitKat til enhederne Xperia Z1 Ultra, Xperia Z1 og Xperia Z1 Compact.

- WEB-TV: Sony Xperia Z1 Compact – se testen

Du kan læse mere om hvad opdateringen byder på her, men der er en del rettelser lige fra ændringer i quick-settings-menu og til en lidt PS4-inspireret brugerflade.

- Sony Xperia Z2 – ny flagskibsmodel fra Sony

Selvom du har en af de førnævnte enheder, så kan der gå noget tid inden du får opdateringen, da det blandt andet afhænger af hvilken operatør du har. Men at Sony har startet udrulningen, betyder den er på vej i nær fremtid til din enhed.

 - Android 4.4 KitKat skal gøre op med fragmenteringen

Mere til historien

Sony oplyser også, at de næste enheder der vil få Android 4.4 KitKat er Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR og Xperia Tablet Z. Disse vil få opdateringen i midten af andet kvartal i år.

Læs også:
- Sony: Disse enheder opdateres til Android 4.4

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram