Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Flappy Bird trukket tilbage af spiludvikleren vækker undren i mobilbranchen og se testen af LG G Flex, det og meget mere i ugens overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Der er for alvor optræk til årets absolutte største begivenhed i mobilbranchen, nemlig verdens største mobilkonference Mobile World Congress, som løber af staben i sidste uge i februar.

– Hvad er Mobile World Congress (MWC)?

Rygterne om forårets kommende modeller er også allerede godt i gang. Det ventes, at mobilmessen i Barcelona vil byde på præsentationen af den kommende Galaxy S5, men også efterfølgeren til HTC One er på trapperne. Den seneste uge har budt på lækkede billeder af det, som forventes, at være HTC One+.

 – HTC M8 – den nye HTC One – her er den

Den forgangne uge har der også været utallige skriverier omkring mobilspillet Flappy Bird, som udvikleren Nguyen altså trak tilbage fra Apples App Store og Google Play Store. Det er dog muligt, at få spillet igen hvis du tidligere installerede det på en iOS-enhed. Men der er også mange kopier af spillet allerede, samt falske spil der kalder sig Flappy Bird.

Vanen tro så er der også godt gang i svindelnumrene i IT-verdenen, og netop nu florerer både en spam-sms og et svindelnummer på Facebook – vi opfordrer dig selvfølgelig til at være opmærksom og passe på begge dele.

Du har også kunne læse duellen af Asus Transformer Pad TF701T mod Samsung Galaxy Note 10 2014-edition, samt produktionen af iPad 2 stopper inden længe.

Få overblikket over ugens mest læste artikler i hitlisten herunder.

Hitlisten uge 7 2014

01. iPhone og iPad ramt af kæmpe sikkerhedsfejl

02. MobilePay åbner nu for mobilbetaling i butikker

03. Samsung Galaxy S4 og S4 Mini Black Edition kommer til Danmark

04. TEST: LG G Flex – mere end en kurve

05. Flappy Bird hysteri udnyttes af hackere

06. Samsung Galaxy S5 – æske og specs

07. Fortsat undren over Flappy Birds forsvinden

08. LG G2 Mini er på vej

09. WEB-TV:LG G Flex – se testen af verdens første fleksible smartphone

10. Angry Birds på vej med ny version

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer