Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Facebook runder de 10 år, disse mobiler kommer i februar og meget andet. Få ugens overblik her.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Det har endnu engang været en begivenhedsrig uge i mobilbranchen.

Microsoft har skiftet direktøren ud med øjeblikkelig virkning – Steve Ballmer havde meldt hans afsked, og nu er Satya Nadella klar til at tage over.

– Officielt: Microsoft udnævner Satya Nadella til CEO

Tirsdag den 4. februar 2014 var dagen, hvor verdens største sociale netværk, Facebook, officielt rundede de 10 år. Dog har tjenesten ikke været tilgængelig i Danmark i alle ti år, men det betød ikke, at vi danskere ikke også fik glæde af vores egen lille video-film, som opsummerede vores ”Facebook-liv”.

Samtidig med Facebook rundede de første ti år, så lancerede de også en ny applikation, dog kun på det amerikanske marked. Applikationen hedder Paper Stories From Facebook og har høstet gode anmeldelser.

Den forgangne uge har også budt på testen af Google Chromecast, som giver en række muligheder. Desværre er der også nogle ulemper ved det.

 – WEB-TV: Chromecast – indhenter ikke Apple TV

Du kan også se oversigten over hvilke telefoner, som lander på hylderne hos teleselskaberne og mobilforhandlerne i løbet af februar måned.

Samsung udsendte i starten af ugen en invitation til en Unpacked-event, som finder sted den 24. februar 2014 i Barcelona. Det forventes, at det vil være her, at Samsung præsenterer verdenspressen for Galaxy S5.

– Samsung Galaxy S5 præsenteres den 24. februar 2014

Du kan følge pressemødet i Barcelona her.

Andre interessante nyheder den forgangne uge har været den seneste opgørelse over udbredelsen af Android-versionerne, Apple har frigivet iOS 7.1 Beta 5 til udviklerne og mobilbrug i undervisningen er respektløst.

Du kan også lytte til vores seneste podcat, som omhandler SIM-kortet, der er meget mere end blot et stykke plastik.

John G. deltog i onsdags i Elektronista på Radio 24 Syv, hvilket sendes søndag den 9. februar klokken 12-13. Du kan også læse nærmere her, hvor du kan finde podcasten af programmet.

Hitlisten uge 6 2014

01. Facebook ser tilbage – på dit liv

02. Disse nye mobiler kommer i handlen i februar

03. Nu kommer Nokia Lumia 1520 snart

04. Er det specifikationerne på Samsung Galaxy S5?

05. iPhone og iPad ramt af kæmpe sikkerhedsfejl

06. Chromecast – næsten et smart-TV

07. Android dominerer – men Google mister kontrollen

08. Nexus 6 skal måske produceres af Lenovo

09. Flappy Bird – spillet hvor du er dømt til at tabe

10. Apples iWatch kan blive større end iPad og iPhone

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer