Ugens highlights – de mest læste artikler

0

OVERBLIK: Google har solgt Motorola og LG G Flex lander snart i butikkerne. Læs nærmere her, og få den seneste uges overblik.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

HTC har, som den første Android-producent, udsendt Android 4.4 KitKat til danske enheder af deres topmodel HTC One. Opdateringen Android 4.4 KitKat understøtter ikke længere Flash Player.

Apple udsendte i den forgangne uge også opdateringen iOS 7.0.5, dog kun til iPhone 5S og iPhone 5C. Opdateringen er primært til det kinesiske marked, hvor den retter fejl, som er relateret til netværket.

 – Apple udsender iOS 7.0.5 – til udvalgte enheder

Google købte for få år siden Motorola Mobility, men ganske overraskende solgte de atter Motorola i den forgangne uge. Handlen mangler dog godkendelse af de kinesiske og amerikanske myndigheder, hvilket kan tage lang tid.

 – Google: Derfor har vi solgt Motorola

Den forgangne uge bød også på en lille undersøgelse, som var foretaget af et engelsk magasin, der viste hvor meget intern hukommelse en telefon i virkeligheden har. En ting er hvad der står – en anden ting er hvor meget producenten har lagt på fra start.

 – Så meget intern hukommelse har din mobil i virkeligheden

Danske Bank har i år rundet en million downloads på deres MobilePay applikation, og de arbejder på højtryk for at MobilePay Business bliver klar. Eksperter mener, at mobilbetaling kan betyde større impulskøb.

 – Mobilbetaling kan betyde større impulskøb

Du kan også lytte til vores seneste podcat, som omhandler SIM-kortet, der er meget mere end blot et stykke plastik.

Hitlisten uge 5 2014

01. Google sælger Motorola til Lenovo

02. Facebook på vej med nyhedslæseren Paper

03. LG: G Flex lander i butikkerne medio februar

04. WEB-TV: Wearable Gadgets – Sådan bliver fremtiden

05. Libratone Loop – design-rigtig lydoplevelse (Test)

06. WEB-TV: LG G Flex – se tre små tips

07. WEB-TV: Asus Transformer Book Trio – et kig på en hybrid

08. Microsoft SkyDrive skifter navn til OneDrive

09. Milepæl: 1 mia. smartphones solgt i 2013

10. Apple sætter salgsrekord med iPhone og iPad

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i den kommende uge. Husk også at følge med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer