Spotify får nyt design på computeren

2

Et nyt lækkert design, som minder om det fra mobilapplikationerne, vil snart blive udrullet til Spotify på PC og Mac.

Spofify arbejder netop nu med at forny designet på deres PC- og Mac-version og nu er designet lækket. Designet testes i øjeblikket af betatestere. Det skriver The Verge.

The Verge har også været heldige, at få fingre i den nye Spotify-version, som er blevet meget mørk i designet. Det er Mac-versionen, som The Verge har testet, men de gætter på Windows-versionen har det samme design.

– Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

På den version, som The Verge har testet, er en del af knapperne blevet større og flere overflødige knapper er blevet fjernet.

Artist-siderne har fået et lækkert design, med et stort billede øverst, et profilbillede og en ”Play”-knap, som spiller de mest populære sange for dig. Foruden det så får du nu et link direkte til artistens egen side.

 – PODCAST: iTunes ændrede musikken

Denne nye Spotify-version er pt. kun tilgængelig til udvalgte brugere, men det forventes, at den inden længe bliver rullet ud til flere brugere. Ifølge The Verge har flere brugere faktisk allerede nu fået det nye design.

Mere til historien

Der findes et væld af musikstreamingtjenester, men der er ingen tvivl om at det på det danske marked er Spotify, som netop nu er størst.

Læs også:
– Unge skruer op for musikken under rejsen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer