Samsung Gear Fit – tilpasset dig

0

Samsung havde lidt ekstra gemt i ærmet under aftenens præsentation. Mød her Samsung Gear Fit.

Samsung Galaxy S5 og Gear Fit (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S5 og Gear Fit (Foto: Samsung)

Samsung havde, for nogle, ødelagt overraskelsen af Galaxy S5, da den blev offentliggjort på Engadget.com kort før aftenens event.

– Samsung Galaxy S5 lækket lige inden præsentation

Det afholdte dem heldigvis ikke fra at have lidt ekstra, ”gemt i ærmet”, til aftenens begivenheder, nemlig Gear Fit.

Samsung Gear Fit er en lille, smal smart-armbånd, der går meget godt i tråd med Samsungs Galaxy Gear-serie, samt de nye smartwatches Gear 2 og Gear 2 Neo.

– Samsung annoncerer Gear 2 og Gear 2 Neo

Gear Fit er dog en del mindre end sine brødre i serien af armbåndsenheder. Med en vægt på kun 27 gram, og en størrelse på 23,4 x 57,4 x 11,95 mm, fylder den ikke meget på håndleddet.

– Samsung Galaxy S5 er nu officiel

Størrelsen taget i betragtning, er det alligevel imponerende at Samsung har formået at placere en 1,84 tommer buet Super AMOLED skærm, med en opløsning på 432 x 128 pixels.

– ”Gear Fit er designet til forbrugeren der ønsker en aktiv hverdag, uden at gå på kompromis med stilen,” udtaler JK Chin, CEO og formand for Samsung Mobile Division.

 – Sony SmartBand og Lifelog

Gear Fit skiller sig dog ikke meget ud fra de andre nye små armbåndsenheder, der lige nu rammer Mobile World Congress. De er alle sammen udviklet til at være små enheder der kan give notifikationer fra SMS, opkald, E-mails og mange andre apps fra din smartphone.

Alt sammen mens den overvåger din daglige færden, så den sidst på dagen kan fortælle dig hvor aktiv du har været. Gear Fit er bygget til at holde strøm i flere dage, op til fem dage oplyser Samsung.

 – Galleri: Samsung Galaxy S5 – se alle billederne

Mere til historien

Samsung Gear Fit kommer i farverne sort, orange og mokka-grå, der alle kan skiftes imellem, alt efter humør eller tøjstil. Den vil blive solgt fra april måned til en vejledende udsalgspris på 1.695 danske kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer