Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo – her er priserne

0

Samsung har haft travlt under dette års MWC, og præsenterede derfor to enheder forud for deres presseevent. Her er prisen på Gear 2 og Gear 2 Neo.

Samsung Gear 2 (Foto: Samsung)
Samsung Gear 2 (Foto: Samsung)

Samsung har, stik modsat sidste års Mobile World Congress, præsenteret adskillige nye enheder til det gadget-hungrende marked, deriblandt Gear 2 og Gear 2 Neo.

– Samsung Galaxy S5 er nu officiel

Disse to enheder er opdaterede udgaver af deres, kun fem måneder gamle, Galaxy Gear, men ikke desto mindre er de nu offentliggjort, og snart klar til butikkerne.

 – Samsung annoncerer Gear 2 og Gear 2 Neo

Ifølge Samsung Danmark, kommer begge enheder til salg i de danske forretninger til april. Men var du én af dem der syntes 2.499 kroner for Samsung Galaxy Gear var for højt, så er efterfølgeren ikke meget billigere.

– Samsung Gear Fit – tilpasset dig

Den officielle vejledende udsalgspriser er for Gear 2: 2.495 kroner. Samsung Gear 2 Neo, der ikke har et kamera, har en vejledende udsalgspris på 1.695 kroner.

Mere til historien

Begge Gear 2 produkter er opdaterede udgaver af Galaxy Gear fra 2013, de er begge udstyret med Samsungs eget Tizen system, kontra Galaxy Gear der er udstyret med Android.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer