Samsung Galaxy S5 – følg Unpacked 5 event her (event er slut)

LIVECHAT: Følg Samsung Galaxy S5 præsentationen fra Barcelona.

(event er slut)

 

Når Samsung Galaxy S5 fremvises vil MereMobil.dk sidde klar i salen i Barcelona, for at opdatere dig på de seneste informationer. Sammen med andre, som har interesse i den store begivenhed, kan du debattere Samsungs næste flagskibs-telefon i chatboksen herunder. MereMobil.dk deltager naturligvis også i chatten.

Dækningen af Samsung Unpacked 5 præsenteres i samarbejde med Bibob.dk.

Start: Mandag den 24. februar 2014
Tid: 20:00
Info: Sådan følger du Mobile World Congress 2014

Samsung Galaxy S5 Unpacked Bibob

Samsung Galaxy S5 Unpacked præsenteres i samarbejde med BiBob.

Samsungs teaservideo


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.