Samsung Galaxy S5 er nu officiel

0

Rygterne har været mange og mange har været rigtige. Men nu er Galaxy S5 officiel – du kan læse alle detaljerne her.

Samsung Galaxy S5 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S5 (Foto: Samsung)

Samsung starter pressemeddelelsen for Galaxy S5 med, at den nye topmodel fokuserer på det, som betyder mest for forbrugerne.

– ”Forbrugerne efterspørger mobile værktøjer, som inspirerer og hjælper dem til at forbedre deres hverdag. Galaxy S5 repræsenterer et ikonisk design med væsentlige og nyttige funktioner, som skal leverer den ultimative smartphone på markedet,” siger JK Shin, President and Head of IT & Mobile Communications Division at Samsung, i pressemeddelelsen.

Galaxy S5 repræsenterer et ikonisk design med væsentlige og nyttige funktioner til at fokusere på at levere den ultimative smartphone på markedet i dag gennem mennesker inspireret innovation.

 – Her er specifikationerne på Samsung Galaxy S5

Den nye topmodel fra Samsung kombinerer et avanceret kamera, hurtige netværksforbindelser, dedikeret fitness værktøjer og bedre beskyttelse af enhedens funktioner, så forbrugeren kan holde sig i form og være forbundet med stil.

Der sidder et 16 megapixels kamera i Galaxy S5, der kommer med verdens hurtigste autofokus (0.3 sekunder) og avanceret High Dynamic Range (HDR).

Galaxy S5 kommer med den mest avancerede LTE oplevelse og WiFi ydeevne, som er tilgængelig på smartphones i dag. Den understøtter femte generation WiFi 802.11ac og 2X2 MIMO. Ligesom den også understøtter en række LTE frekvenser med LTE Cat4 standard. Har du brug for endnu hurtigere forbindelser, så skal du se nærmere på Download Booster, der er en innovativ WiFi-teknologi, som booster data-hastigheder ved at forbinde WiFi og LTE.

Lidt specifikationer

Skærmen er en 5,1 tommer Full-HD Super AMOLED med en opløsning på 1920 x 1080 pixels og processoren er en 2.5GHz quad-core. Galaxy S5 kommer med 2GB RAM og findes i varianter med henholdsvis 16 eller 32 GB intern hukommelse, samt understøtter microSD-kort på op til 128 GB.

De fysiske mål er 142.0 x 72.5 x 8.1mm og den vejer 145 gram. Batteriet i den nye topmodel er på 2.800 mAh.

Galaxy S5 kommer med den nyeste Android-version – Android 4.4.2 KitKat.

Samsung Galaxy S5 i blå (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy S5 i blå (Foto: Samsung)

Kom i bedre form og vær aktiv

Galaxy S5 kommer med S Health 3.0, som tilbyder flere værktøjer, der skal hjælpe forbrugerne med at holde sig i form. S Health 3.0 tilbyder en ”personlig fitness tracker”, som holder styr på din adfærd – alt lige fra skridttæller, til hvad du spiser og hvor meget du motionerer. Hvilket minder meget om blandt andet Sony SmartBand.

Sony SmartBand og Lifelog

Galaxy S5 kommer også med verdens første indbyggede pulsmåler i en smartphone.

 – Samsung annoncerer Gear 2 og Gear 2 Neo

Designet

Designet på Samsung minder om Galaxy S III og Galaxy S4, men med lidt nyt perforeret mønster på bagsiden, som er med til at skabe et moderne glamoriøst look, fortalte Samsung under præsentation.

Designet er blevet lidt mere slankt og kurvet i forhold til forgængerne. Og så kommer den fra starten af i en række farver bl.a. hvid, sort, blå og guld. Samsung er kendt for, at de forskellige farvevarianter lanceres løbende.

Galaxy S5 er også IP67 støv- og vandafvisende. Er du langt fra opladeren og ikke ved hvornår ud er tilbage ved den igen, så kan du benytte Ultra Power Saving Mode, som gør skærmen sort/hvid og lukker alt unødigt, så kun det mest nødvendige bruger strøm.

Samsung Galaxy-serien solgt over 200 millioner gange

Den kommer ligesom HTC One Max og iPhone 5S også med en fingeraftryksscanner. Denne kan bruges til at låse telefonen op, samt til en problemfri og sikker mobilbetalings oplevelse for forbrugerne.

Galaxy S5 kommer på de første markeder fra den 11. april. Det er endnu uvist, hvornår den lander i handlen i de danske butikker.

 Mere til historien

Samsung Galaxy S var telefonen, som startede Samsungs sejrsgang på smartphone-markedet. Efterfølgeren Galaxy S II slog så for alvor Samsungs navn fast og S III fulgte flot successen op. Galaxy S4 har også været en succes, dog ikke helt så stor som forgængeren.

Læs også:

Prisen på Galaxy S5 vil styrtdykke

Samsung Galaxy S5 lækket lige inden præsentation

Samsung Galaxy S5 får Kids Mode

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer