Pressefoto af Huawei Ascend G6 lækket

1

Twitter-brugeren @Evleaks har været på spil igen, denne gang er det et pressefoto af Huawei Ascend G6, som han har lækket.

Huawei Ascend G6 lækket af @Evleaks
Huawei Ascend G6 lækket af @Evleaks

Tidligere på ugen kom Huawei med en teaservideo for deres kommende lancering til MWC. Og siden har også fulgt rygter om Ascend P7.

Sådan ser Huawei Ascend P7 ud

Men nu har Twitter-brugeren @Evleaks lækket det, som formodes at være pressefotos af Ascend G6. En model, der altså måske også offentliggøres til Mobile World Congress. Skal man tro billederne, så ser det ud til designet fra Ascend P6 fortsættes på Ascend G6 og Ascend P7.

TEST: Huawei Ascend P6 – en designperle fra Kina

De specifikationer, som nævnes til Ascend G6, er 1.3 GHz quad-core processor, 4.5 tommer skærm, 1 GB RAM, 8 megapixels kamera, 5 megapixels frontkamera, understøtter microSD-kort, Android 4.2 Jelly Bean og Huaweis egen Emotion UI ovenpå. Det skriver Intomobile.com.

Om Ascend G6 og Ascend P7 kan være samme telefon er dog også en mulighed, men det kan også være den smartphone med et fantastisk frontkamera og den fantastiske enhed, der understøtter næste generation af 4G-netværket, som det lyder i teaservideoen, at vi har med at gøre.

Ascend G6 er en farverig telefon, der ud fra billedet at dømme kommer i farverne lyserød, blå, guld, hvid og sort.

Analyse: Huawei brager frem i Danmark

Huawei Ascend G6 lækket af @Evleaks
Huawei Ascend G6 lækket af @Evleaks

Vi vil forsøge, at live-chatte fra Huaweis pressemøde, som finder sted søndag den 23. februar 2014 fra klokken 15.00 – det kan dog være, at teknikken gør det ikke er muligt. Du kan følge med her.

Mere til historien

Huawei lancerede i sensommeren 2013 deres hidtil flottes smartphone, Ascend P6. Denne høstede masser af flotte anmeldelser og priser, en af ankerne var den manglede 4G LTE – måske en telefon med lignende designlinjer og 4G LTE er klar fra Huawei på MWC.

Læs også:
TEST: Huawei Ascend G525 – effektiv dual-SIM telefon
Mobile World Congress 2014 – sådan følger du med

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer