Nu kommer Nokia Lumia 1520 snart

29

Ventetiden er snart ovre. Nokia bekræfter at Lumia 1520 lander til salg midt i februar måned.

Nokia Lumia 1520
Nokia Lumia 1520

Da Nokia præsenterede deres 6-tommer Windows Phone 8-baserede phablet, skete det med så stor selvsikkerhed, at de meldte den officielle salgsstartdato ud, hvilket altid i mobilbranchen er noget man gør med meget stor forsigtighed, da mange forskellige faktorer kan påvirke tidspunktet.

Fortsat vækst for Windows Phone

Præcis dette skete for Nokia. Så torsdag den 15. januar 2014 blev ikke datoen, og Nokia måtte krybe til korset og fortælle, at Lumia 1520 blev rykket en måned frem.

Årsagen var ifølge Nokias skandinaviske kommunikationschef Edvard Bergström, at man ønskede, at den lokaliserede udgave af den nye Windows Phone 8-opdatering, kendt som Lumia Black, blev klar til telefonerne.

Men nu er der godt nyt til Nokia-fans. Belært af erfaringen, er datoen dog ikke helt præcis fra Nokia.

– ”Vi sigter mod at Nokia Lumia 1520 er i butikkerne i midten af februar måned,” siger Edvard Bergström til MereMobil.dk.

Her er februars nye mobiler

Lumia 1520 kommer til Danmark i gul og sort. Den vejledende pris er sat til cirka 5.300 kroner uden abonnement. I første omgang bliver telefonen forhandlet hos blandt andet Telmore og Telia.

Mere til historien

Nokia Lumia 1520 har 2.2 GHz quad-core Snapdragon 800 processor, 20 megapixels kamera med optisk billedstabilisator samt 32 GB intern hukommelse der understøtter udvidelse på op til 64 GB via microSD kort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer