LG glade for at have rød Nexus 5 i sortiment

0

WEB-TV: MereMobil.dk har været forbi LG og set nærmere på den røde Nexus 5 til en snak om farvevalget ved mobilkøb.

Den røde variant af Nexus 5 blev annonceret under Mobile World Congress. MereMobil.dk smuttede forbi LG’s stand for, at se nærmere på den røde Nexus 5.

LG: Den røde Nexus 5 kommer til Danmark

Da MereMobil.dk i starten af december anmeldte Nexus 5 var det med konklusionen ”den bedste Nexus-telefon til dato”. Dengang var der ikke nogen valgmulighed, når det kom til telefonens farve, kun den sorte blev nemlig tilgængelig i Danmark.

WEB-TV: Nexus 5 – derfor er den værd at købe

Men nu lander den røde snart i handlen herhjemme.

– ”Sort tror jeg stadigvæk vil være de fleste menneskers yndlingsfarve, det kan vi jo se stadigvæk valgt på salget. Sort er klart nummer 1, men jeg synes det er fedt, at vi engang imellem har en telefon der lige stikker ud,” siger LGs danske landechef, Morten Aagaard, til MereMobil.dk.

TIPS: Tre tips til din Nexus 5                   

Prisen på den røde Nexus 5 vil følge markedsprisen for den sorte variant.

– ”Du kommer ikke til at betale ekstra, fordi den er en lidt mere pastelfarve, det gør du ikke. Det er samme pris, som den sorte er og den er tilgængelig på markedet om en lille måneds tid i den nye farve,” slutter Morten Aagaard.

Dagsprisen på Nexus 5 er netop nu omkring 3.000 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Nexus-telefonerne er ”Googles egne”, hvilket betyder de kører med en ren Android-version, som gør de får opdateringerne før andre producenters telefoner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer