Huawei TalkBand B1 – din daglige følgesvend

0

Huawei er med TalkBand B1 gået ind i krigen om smarte enheder til håndleddet, og det er ikke kun for Android-folket.

TalkBand B1
Huawei TalkBand B1

Det kinesiske selskab Huawei har de seneste år gjort sig bemærket på det europæiske mobilmarked, og med TalkBand B1 vil de også forsøge at appellere til iOS-folket.

TalkBand B1 er det man kalder for et ”wearable device”, hvilket betyder det er en smart-enhed, man kan gå med fysisk på kroppen. I TalkBand B1s tilfælde er der tale om et armbånd med en meget fleksibel skærm, endda en 1,4 tommer OLED-skærm.

 – TEST: LG G Flex – mere end en kurve

Huawei TalkBand B1 er din følgesvend igennem hele dagen, via Bluetooth 4.1 og et indbygget Bluetooth-headset, som egentligt er en del af selve skærmen, kan den fungere som fjernbetjening til din telefonbog og headset på én gang.

 – Huawei MediaPad X1 – verdens letteste og smalleste phablet

TalkBand B1 kan desuden løbende holde øje med din daglige færden, og på den måde opsummere hvor langt du har bevæget dig, hvor mange skridt du har taget og hvor mange kalorier du har forbrændt.

Desuden overvåger den også din søvnrytme, så den kan fortælle dig hvor dybt og hvor længe du har sovet.

TalkBand B1 kommer på markedet i Europa i løbet af andet kvartal.

Mere til historien

TalkBand B1 er kun 14,6mm tynd, vejer 26 gram og holder batteri i op til seks dage. Den er ikke kun kompatibel med Android, også Apple enheder med iOS kan bruge TalkBand B1. Armbåndet understøtter Android 4.3 og opefter, samt iOS 5.0 og opefter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer