Huawei præsenterer ny tablet – MediaPad M1

0

Huawei er klar med mellemklasse tablet, MediaPad M1 er netop er blevet præsenteret på Mobile World Congress.

MediaPad M1
Huawei MediaPad M1

Huawei præsenterede søndag eftermiddag en lang række nye produkter, blandt andet Huawei MediaPad M1, der er en tand større end dens, også netop præsenterede bror, MediaPad X1.

Tabletten fylder 7,9mm i tykkelsen, vejer 329 gram, er udstyret med en otte tommer IPS-skærm med 800 x 1280 pixels opløsning og et 4.800 mAh batteri. På alle punkter en forringelse over MediaPad X1.

Men ikke overalt er MediaPad M1 en forringelse. Den er blevet udstyret med en 1,6 GHz quad-core processor, 4G-LTE, front- og bagkamera samt Android 4.2.2 Jelly Bean, ligesom storebroren MediaPad X1.

– Huawei MediaPad X1 – verdens letteste phablet

MediaPad M1 præsenteres som en ”all-round” tablet, til billigere penge end topmodellen MediaPad X1.

Af specielle features kan blandt andet ”AirSharing” nævnes, som en feature der tillade at dele skærmen med andre enheder. Desuden er der mulighed for at dele billeder via ”cloud photo sharing”.

– Huawei Ascend G6 en realitet

MediaPad M1 bliver tilgængelig i Danmark i farverne sort og hvid, og ifølge salgsdirektør Thor Gøtz fra Huawei Danmark, lander prisen under 2.500 kroner.

Mere til historien.

MediaPad M1 kommer med Huaweis egen brugerflade Emotion UI 2.0, og lander på de europæiske butikshylder fra og med marts måned.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer