HTC One 2014 - her kan du følge eventen

LIVECHAT: HTC One 2014 / HTC M8 eventen afholdes den 25. marts 2014. Her kan du følge med.

BEMÆRK: Eventen er slut. Læs alt om HTC One M8 her...

 

HTC har inviteret til en stor lancerings-event i London den 25. marts 2014 klokken 16 lokal tid.

MereMobil.dk dækker begivenheden via blandt andet livechat, mens det foregår. På denne side i boksen herunder, kan du følge med.

Husk også at tilmelde dig vores HTC M8-nyhedsbrev, hvor du løbende vil få informationer om telefonen, så snart vi kender til dem eller hører noget spændende. HTC videostreamer også fra event. Læs mere om HTC M8-stream her.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
HTC på vej med ny smartphone

Det ser ud til, at HTC er på vej med en ny smartphone. Ifølge Facebook vil HTC lancerer en ny telefon tirsdag den 11. juni 2019.

(mere…)
HTC klar med Android 9 Pie til disse telefoner

KORT NYT: HTC har netop offentliggjort, at de i løbet af andet kvartal 2019 er klar med Android 9 Pie opdateringen til tre af deres modeller. Se hvilke her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram