HTC One 2014 – her kan du følge eventen

LIVECHAT: HTC One 2014 / HTC M8 eventen afholdes den 25. marts 2014. Her kan du følge med.

BEMÆRK: Eventen er slut. Læs alt om HTC One M8 her

 

HTC har inviteret til en stor lancerings-event i London den 25. marts 2014 klokken 16 lokal tid.

MereMobil.dk dækker begivenheden via blandt andet livechat, mens det foregår. På denne side i boksen herunder, kan du følge med.

Husk også at tilmelde dig vores HTC M8-nyhedsbrev, hvor du løbende vil få informationer om telefonen, så snart vi kender til dem eller hører noget spændende. HTC videostreamer også fra event. Læs mere om HTC M8-stream her.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.