@Evleaks: The All New HTC One

0

Twitter-brugeren @Evleaks ligger ikke på den lade side – endnu et billede, som måske kan være et logo er lækket af HTCs næste topmodel.

The All New HTC One (Kilde: @Evleaks)
The All New HTC One (Kilde: @Evleaks)

Da Apple valgte navnet ”The new iPad” til tredje generation af iPad, var folk ikke sene med at fortælle hvor dumt et navn det var. Men siden har både Asus og nu måske også HTC benyttet sig af samme ”taktik”. Asus kalder deres PadFone Infinity for The new PadFone på det europæiske marked, og nu ser det ud til, at HTC vil navngive deres kommende topmodel ”The All New HTC One”.

HTC OnePlus er efterfølgeren til HTC One

I hvert fald hvis Twitter-brugeren @Evleaks seneste billede, hvilket flere af hans tidligere lækkede oplysninger har vist sig at gøre. Han har netop offentliggjort et billede, som kunne være logoet på den kommende telefon. Dog var han tidligere på ugen ude med et billede, som kunne ligne en salgsæske for den næste topmodel. På dette billede var navnet ”HTC OnePlus” dog angivet, mens det altså nu er ”The All New HTC One”, der nævnes.

HTC teaser for ”HTC OnePlus” i officiel video

Der er ingen tvivl om, at rygterne og spekulationerne vil tage til i tiden op til HTCs event i London den 25. marts og forventningerne til HTC er store.

MereMobil.dk dækker HTCs event.

Mere til historien

HTC One har netop vundet prisen for årets smartphone i prisuddelingen Global Mobile Awards, som foregår under Mobile World Congress.

Global Mobile Awards: HTC One og iPad Air vandt

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer