@Evleaks: The All New HTC One

Twitter-brugeren @Evleaks ligger ikke på den lade side – endnu et billede, som måske kan være et logo er lækket af HTCs næste topmodel.

The All New HTC One (Kilde: @Evleaks)

The All New HTC One (Kilde: @Evleaks)

Da Apple valgte navnet ”The new iPad” til tredje generation af iPad, var folk ikke sene med at fortælle hvor dumt et navn det var. Men siden har både Asus og nu måske også HTC benyttet sig af samme ”taktik”. Asus kalder deres PadFone Infinity for The new PadFone på det europæiske marked, og nu ser det ud til, at HTC vil navngive deres kommende topmodel ”The All New HTC One”.

HTC OnePlus er efterfølgeren til HTC One

I hvert fald hvis Twitter-brugeren @Evleaks seneste billede, hvilket flere af hans tidligere lækkede oplysninger har vist sig at gøre. Han har netop offentliggjort et billede, som kunne være logoet på den kommende telefon. Dog var han tidligere på ugen ude med et billede, som kunne ligne en salgsæske for den næste topmodel. På dette billede var navnet ”HTC OnePlus” dog angivet, mens det altså nu er ”The All New HTC One”, der nævnes.

HTC teaser for ”HTC OnePlus” i officiel video

Der er ingen tvivl om, at rygterne og spekulationerne vil tage til i tiden op til HTCs event i London den 25. marts og forventningerne til HTC er store.

MereMobil.dk dækker HTCs event.

Mere til historien

HTC One har netop vundet prisen for årets smartphone i prisuddelingen Global Mobile Awards, som foregår under Mobile World Congress.

Global Mobile Awards: HTC One og iPad Air vandt

Samsung Galaxy S10 afsløret i flotte farver

Twitter-brugeren EvLeaks har afsløret Galaxy S10 i nye flotte farver. Se den kommende topmodel fra Samsung her.

(mere…)
Samsung Galaxy S9 i Sunrise Gold edition er måske på vej

En ny farve af Galaxy S9 og Galaxy S9+ er angiveligt på vej. Farven hedder Sunrise Gold. (mere…)

Er dette de kommende Nokia-telefoner?

Senere på måneden ventes det, at Nokia vil afsløre nye telefoner til Mobile World Congress. Nu er de nye modeller måske lækket. Se dem her.

(mere…)
Samsung Gear Fit 2 Pro – afsløret før tid af Samsung

Det ser ud til, at Samsung ”fejler” lidt for tiden. Først blev Galaxy Note 8 lækket af dem selv – og nu er Gear Fit 2 Pro også afsløret før tid fra officiel side af.

(mere…)
Samsung Galaxy S8 lækket på pressefoto

Twitter-brugeren @EvLeaks har lækket et billede af Samsung Galaxy S8, som ligner et officielt pressefoto. Se det her.

(mere…)
iPhone 7 starter salg midt i september

RYGTE: Evan Blass aka @EvLeaks er klar med salgsstarten på iPhone 7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram