Danskerne vil have mere mobilflirt

Danskerne flirter ikke nok via deres mobiltelefon, det viser en ny undersøgelse, som er gennemført i anledning af Valentinsdag.

Valenstines Day

Valenstines Day

En ny undersøgelse, som er foretaget af YouGov for Telia i anledning af Valentinsdag, viser næsten halvdelen af vi danskere på et tidspunkt har brugt mobiltelefonen til at flirte med. Men til trods for dette, så synes vi at vi modtager for få kærlige beskeder fra manden eller kvinden i vores liv.

Det er særligt kvinderne, som ser et problem i det manglende mobilflirteri. 60 procent af kvinder i parforhold svarer, at de generelt modtager for få kærlige eller flirtende mobilbeskeder fra deres mand eller kæreste. Samme antal erkender samtidig, at de heller ikke selv sender nok søde SMS-beskeder til deres partner.

 – Mobilen er en trussel mod parforholdet

Mændene synes ikke, at det er ligeså stort et problem, at der sendes for få romantiske beskeder. Dog ønsker godt halvdelen, at de oftere ville modtage en kærlig besked fra konen eller kæresten.

 – ”Det er altid interessant at undersøge, hvordan danskerne udnytter mobilens mange muligheder. Også i kærlighedslivet. Den nye analyse viser blandt andet, at dobbelt så mange mænd som kvinder har sendt en valentins-hilsen over mobiltelefonen. Alligevel er det primært kvinderne, der drømmer om flere flirtende sms’er. Om dette paradoks er kønsrollebestemt, afslører undersøgelsen ikke, men fællesnævneren er, at vi alle bliver glade for at modtage kærlige beskeder,” siger Mette Honoré, Kommunikationsdirektør hos Telia.

Det er tredje år i træk, at Telia undersøger danskernes romantiske brug af mobiltelefonen, og analysen viser, at det er de yngre mænd og kvinder i de større byer, som er mest tilfredse – og mest aktive – når det kommer til mobilflirteriet.

50 procent flere københavnere end nordjyder mener, at de sender nok kærlige sms’er til deres kæreste eller ægtefælle.

Generelt har 45 procent af alle danskere over 18 år brugt mobiltelefonen til at flirte med, hvilket er en stigning i forhold til sidste år, hvor kun 32 procent havde brugt mobiltelefonen til at flirte med. Tager man aldersgruppen 18-34 årige, så er det mere end tre ud af fire danskere (76 procent), som har brugt mobiltelefonen til at flirte med.

 – På mode med mobilfrie zoner

Valentinsdag er en anledning til, at få flirtet mere – enten med kæresten eller ægtefællen eller måske med en kommende kæreste.

Mere til historien

Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov og der deltog 1.003 danskere via online interviews.

FAKTA: I HVILKE LANDSDELE ER DER MEST SMS-FLIRTERI?

1. Hovedstadsområdet

2. Midtjylland

3. Syddanmark

4. Sjælland

5. Nordjylland

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Danskerne vilde med live-streaming

DR's årlige rapport om medieudviklingen er på vej og viser, at danskerne er vilde med at streame live.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Forventning: Black Friday vil vare en måned

Som forbruger går du ind i et skal-skal ikke-halvår, hvor din yndlings webshop risikerer at lukke, vurderer ekspert.

(mere…)
Batteriet er det vigtigste i en smartphone

Tæt på halvdelen af danskerne er utilfredse med batteriets levetid i deres telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram